FansBRANDS VIP Tagság
Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

HIHETETLEN: Juan Manuel Correa visszatér!

Talán nincs is olyan Forma-1 rajongó, aki ne emlékezne tisztán 2019 legtragikusabb versenyhétvégéjére, a Belga Nagydíjra. Az F2 spai főfutamán máig felfoghatatlan balesetet szenvedett Anthoine Hubert, és Juan Manuel Correa.

Sajnos, a francia pilóta már nincs közöttünk, az viszont maga a csoda, hogy Correa teljesen felépült. Aki követi őt az Instagramon, az évek óta láthatja, micsoda elképesztő munkát fektetett a felépülésébe az amerikai versenyző… Ennek meg is lett az eredménye, Manuel 2021-től az ART Grand Prix Formula-3-as csapatánál folytatja a pályafutását.  Azt már csak mi tesszük hozzá, már maga az puszta csoda, hogy egyáltalán a normális élethez visszatérhetett… Hihetetlen akaraterő, a jobb lábának amputálása helyett újból irány a versenypálya:

„Elképesztően boldoggá tesz, hogy visszatérhetek, és ismét versenyezhetek. Nagyon kemény időszakon mentem keresztül, és rettentően hálás vagyok, amiért az ART Grand Prix istálló megadja nekem erre a lehetőséget. Rendkívül sokat jelent számomra, hogy hisznek bennem, és a visszatérésemben. Remélem, hogy képes leszek előrébb lépni, hiszen az F1-es álmomról továbbra sem tettem le. Másfél éve nem vezettem versenyautót, de elszánt vagyok, látom a célt magam előtt, bár tudom, hogy szinte mindent újra kell tanulnom. Eredménykényszert nem helyezek magamra, már az is egy győzelem, hogy újból azt csinálhatom, amit a legjobban szeretek a világon.” – mondta el Correa, akire az új csapatánál nagyon felnéznek amiatt, amit az elmúlt években véghezvitt.

Mi a magunk részéről a legjobbakat kívánjuk Juan Manuel Correának, felemelő pillanat lesz őt ismét egy formulaautó volánja mögött látni!

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: JMC

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.