HOPPÁ! Kimi Raikönnen CSAPATFŐNÖK lesz!

Mielőtt örülni kezdenétek, nem, nem a Formula-1-ben, és még csak nem is a négykerekűek világában, de a motorsportban azért megmarad.

Ilyen a Formula-1, mondhatnánk: az elmúlt esztendőkben Raikkönnen vagy ezerszer elmondta, hogy mennyire utálja és unja a sportággal járó rengeteg utazást, az interjúkat és a felhajtást. Valamint azt, hogy nála mára  az otthon, a család és a gyerekek a legfontosabbak. Erre most robbant a bomba: a finn közönségkedvenc a Kawasaki motocross világbajnokságon szereplő gyári csapatának góréja lesz!

„Nem titok, hogy eddig is érdekelt voltam az MX világában, hiszen csapatot indítottam a világbajnokságon. Régi szenvedélyem a motocross, és most már nem csupán a hobbymnak mondhatom. Nagy öröm, hogy a Kawasakival egyesülve ezentúl még komolyabban mehetünk előre, és az elérhető legjobb eredményeket tűzhetjük fel a zászlónkra. Most, hogy már lesz időm foglalkozni a csapattal, igyekszem hozzátenni a magamét a munkához. Úgy érzem, sokat segíthetek, hogy minden gördülékenyebben menjen, és hogy világszinten is sikeresek lehessünk!

Boldogok vagyunk, hogy a Kawasaki bennünket tartott a legalkalmasabbnak arra, hogy gyári csapatot indítson, ez egy hatalmas lehetőség arra, hogy megmutassuk a bennünk rejlő potenciált.” – nyilatkozott 2007 világbajnoka. MXGP – februártól szeptemberig 20 ország és 20 verseny… Nesze neked család és pihenés?

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: Getty Images

Array

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Alonso: „Én leszek a pilótapiac legfontosabb szereplője!”

A szezon végén rengeteg versenyző szerződése fog lejárni, így komoly pilótakeringő várható. Ennek az eseménysornak [...]

Érdekel
2024: Ebben a versenyben már győzött is Verstappen

Ez pedig nem más, mint a fizetések rangsora. A Red Bull Racing szupersztárja masszívan körözi [...]

Érdekel
A második tesztnapot a Scuderia Ferrari húzta be

Ma délelőtt Bahreinbe beköltözött Las Vegas: Egy csatornafedél okozott kalamajkát, amelynek hatására egy időre fel [...]

Érdekel
Brutális Red Bull fölény az első tesztnap után

A nem Red Bull Racing szurkolókat igencsak hidegzuhanyként érhette az F1-es tesztnapok elős felvonása, hiszen [...]

Érdekel
Alonso: „Soha nem voltam még ilyen jó formában!”

Fernando Alonso egyszerűen nem öregszik! A tesztnapok előtt kijelentette, hogy még soha az életben nem [...]

Érdekel
ITT az új Ferrari: bemutatkozik az SF24

A vörösök visszafogott elvárásokkal, de gyönyörű autóval érkeztek meg igazán 2024-be. Maranellóban az idei célok [...]

Érdekel