Játékra hívunk: NYERD MEG a futamgyőztesek sapkáját!

Hagyományteremtő szándékkal játékot indítunk. Ezentúl minden F-1-es verseny után Facebook LIVE-ban jelentkezünk, ahol Tóth Krisztián Márk autósport újságíró beszélget veletek a futamról, az interaktív műsor keretében pedig kisorsoljuk az adott nagydíjat megnyerő versenyző sapkáját is.

A játékban történő részvétel pofon egyszerű: csak meg kell osztanotok a videót, és alá kommentelni, hogy osztva – erre a LIVE indításától fogva 24 órátok van. Mi egy nappal a verseny után jelentkezünk, és a kommentelő megosztók között kisorsoljuk azt a szerencsést, akinek majd elpostázzuk Lewis Hamilton, Valtteri Bottas, Charles Leclerc, vagy épp Sebastian Vettel, Max Verstappen (és stb…) idei capjét.

Esetleg nem közülük kerül ki a kedvenced? Semmi probléma! Ha TE vagy a nyetres, akkor kiválaszthatod, melyik versenyző/csapat sapkáját szeretnéd.

ÚJDONSÁG, hogy aki az aktuális futam utáni 24 h-n belül rendel a webshopunkban, az egy értékes ajándékot is kap a vásárlása mellé. Ez utóbbit rendelés leadásakor jelezd a megjegyzés rovatban, (Forma-1 nyakpántot, Forma-1 bögrét, Forma-1 naptárt akarok) és mi ezt is csomagaljuk neked.

JÁTÉKRA FEL! 🙂

Alonso: „Én leszek a pilótapiac legfontosabb szereplője!”

A szezon végén rengeteg versenyző szerződése fog lejárni, így komoly pilótakeringő várható. Ennek az eseménysornak [...]

Érdekel
2024: Ebben a versenyben már győzött is Verstappen

Ez pedig nem más, mint a fizetések rangsora. A Red Bull Racing szupersztárja masszívan körözi [...]

Érdekel
A második tesztnapot a Scuderia Ferrari húzta be

Ma délelőtt Bahreinbe beköltözött Las Vegas: Egy csatornafedél okozott kalamajkát, amelynek hatására egy időre fel [...]

Érdekel
Brutális Red Bull fölény az első tesztnap után

A nem Red Bull Racing szurkolókat igencsak hidegzuhanyként érhette az F1-es tesztnapok elős felvonása, hiszen [...]

Érdekel
Alonso: „Soha nem voltam még ilyen jó formában!”

Fernando Alonso egyszerűen nem öregszik! A tesztnapok előtt kijelentette, hogy még soha az életben nem [...]

Érdekel
ITT az új Ferrari: bemutatkozik az SF24

A vörösök visszafogott elvárásokkal, de gyönyörű autóval érkeztek meg igazán 2024-be. Maranellóban az idei célok [...]

Érdekel