Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

Játékra hívunk: NYERD MEG a futamgyőztesek sapkáját!

Hagyományteremtő szándékkal játékot indítunk. Ezentúl minden F-1-es verseny után Facebook LIVE-ban jelentkezünk, ahol Tóth Krisztián Márk autósport újságíró beszélget veletek a futamról, az interaktív műsor keretében pedig kisorsoljuk az adott nagydíjat megnyerő versenyző sapkáját is.

A játékban történő részvétel pofon egyszerű: csak meg kell osztanotok a videót, és alá kommentelni, hogy osztva – erre a LIVE indításától fogva 24 órátok van. Mi egy nappal a verseny után jelentkezünk, és a kommentelő megosztók között kisorsoljuk azt a szerencsést, akinek majd elpostázzuk Lewis Hamilton, Valtteri Bottas, Charles Leclerc, vagy épp Sebastian Vettel, Max Verstappen (és stb…) idei capjét.

Esetleg nem közülük kerül ki a kedvenced? Semmi probléma! Ha TE vagy a nyetres, akkor kiválaszthatod, melyik versenyző/csapat sapkáját szeretnéd.

ÚJDONSÁG, hogy aki az aktuális futam utáni 24 h-n belül rendel a webshopunkban, az egy értékes ajándékot is kap a vásárlása mellé. Ez utóbbit rendelés leadásakor jelezd a megjegyzés rovatban, (Forma-1 nyakpántot, Forma-1 bögrét, Forma-1 naptárt akarok) és mi ezt is csomagaljuk neked.

JÁTÉKRA FEL! 🙂