Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

KARÁCSONYI NYEREMÉNYJÁTÉK a FansBRANDSnél!

Jön a karácsony, a családdal töltött idő, és vele együtt itt van a szomorú holtszezon is. Ugyan a téli tesztek még messze vannak, ám nekünk feltett szándékunk egy kis versenyfeelinget csempészni az ünnepekbe.

Hogy kicsit felpezsdítsük a véretek, december 25-én 19 h-tól egy interaktív beszélgetős Facebook LIVE műsorra invitálunk titeket. Tóth Krisztián Márk Forma-1 akkreditált sportújságíróval beszélgethettek a 2019-es szezonról, a következő idényről, és természetesen bármilyen száguldó cirkusszal kapcsolatos témáról.

Ismételten érdemes lesz a FansBRANDShez csatlakozni, hiszen a videót megosztók között sapkát sorsolunk, a nyertes pedig kedvére válogathat a kínálatunkból: azt a sapit fogja megkapni, amelyiket csak szeretné.

Fontos, hogy a LIVE videó megosztása után majd kommenteljétek be a FansBRANDS Facebook oldalán, hogy osztva. Erre egészen december 31-ig lesz időtök!

Mi az év utolsó napján sorsolunk, így egy szerencsés követőnk már új tökfedővel kezdheti meg 2020-at, és az új F-1 szezont.

TALÁLKOZZUNK december 25-én, este 19 h-kor, JÁTÉKRA FEL!