KARÁCSONYI NYEREMÉNYJÁTÉK a FansBRANDSnél!

Jön a karácsony, a családdal töltött idő, és vele együtt itt van a szomorú holtszezon is. Ugyan a téli tesztek még messze vannak, ám nekünk feltett szándékunk egy kis versenyfeelinget csempészni az ünnepekbe.

Hogy kicsit felpezsdítsük a véretek, december 25-én 19 h-tól egy interaktív beszélgetős Facebook LIVE műsorra invitálunk titeket. Tóth Krisztián Márk Forma-1 akkreditált sportújságíróval beszélgethettek a 2019-es szezonról, a következő idényről, és természetesen bármilyen száguldó cirkusszal kapcsolatos témáról.

Ismételten érdemes lesz a FansBRANDShez csatlakozni, hiszen a videót megosztók között sapkát sorsolunk, a nyertes pedig kedvére válogathat a kínálatunkból: azt a sapit fogja megkapni, amelyiket csak szeretné.

Fontos, hogy a LIVE videó megosztása után majd kommenteljétek be a FansBRANDS Facebook oldalán, hogy osztva. Erre egészen december 31-ig lesz időtök!

Mi az év utolsó napján sorsolunk, így egy szerencsés követőnk már új tökfedővel kezdheti meg 2020-at, és az új F-1 szezont.

TALÁLKOZZUNK december 25-én, este 19 h-kor, JÁTÉKRA FEL!

Array
Imola, FP1: Ferrari előny, gyengélkedő Red Bull

Az előrejelzéseket meghazudtolva tökéletes versenyidőben, megváltoztatott bukóterekkel, számos fejlesztést felvonultató istállóval indult az Emilia Romagna [...]

Érdekel
BRÉKING: Imolába visszatértek a KAVICSÁGYAK

A Forma-1 így akarja elejét venni a sokszor már nézők számára is frusztráló pályahatár mizériának, [...]

Érdekel
Chandok: „Norris IMOLÁBAN is győzhet…”

Karun Chandok szerint a McLaren és Lando Norris Miamiban látott formája nem csupán egy fellángolás [...]

Érdekel
Alonso: „Én leszek a pilótapiac legfontosabb szereplője!”

A szezon végén rengeteg versenyző szerződése fog lejárni, így komoly pilótakeringő várható. Ennek az eseménysornak [...]

Érdekel
2024: Ebben a versenyben már győzött is Verstappen

Ez pedig nem más, mint a fizetések rangsora. A Red Bull Racing szupersztárja masszívan körözi [...]

Érdekel
A második tesztnapot a Scuderia Ferrari húzta be

Ma délelőtt Bahreinbe beköltözött Las Vegas: Egy csatornafedél okozott kalamajkát, amelynek hatására egy időre fel [...]

Érdekel