FansBRANDS VIP Tagság
Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

Magyar Nagydíj, jó tanács: Felesleges a pálya közelébe mennetek

Forgalomkorlátozások és lezárások minden szinten, valamint erős intézkedések a kíváncsiskodó szemek teljes kizárására. Mindenki jobban jár, ha most otthon marad, és a televízióból követi a Hungaroringen zajló eseményeket.

A helyszínt nemrégiben alaposan bejáró olvasónk számolt be arról, hogyan is fest a helyzet a mogyoródi aszfaltcsík környékén, és néhány árulkodó fotót is küldött nekünk:

„Ugyan a személy és teherforgalom elől teljesen lezárva csak holnaptól lesz a pálya, már ma délután is nagyon erős a jelenlét a biztonsági szolgálat részéről. Kis túlzással, minden egyes ablakon benéznek, és minden sarkon és lehetséges bejáratnál, vagy könnyebben megközelíthető résznél ott vannak a szekusok.

Bármerre nézek, kordonok a kerítések mentén, leparavánozott kapuk végig a pálya körül, és értelemszerűen a főbejáratnál is már csak fél sávon megy a forgalom. Az ilyenkor szokásosan pörgő logisztika mellett csupán a benzinkút előtt álldogáló néhány fiatal egy Mick Schumachert buzdító molinóval emlékeztet arra, hogy itt és most egy Forma-1-es Magyar Nagydíjat rendeznek majd a hétvégén. Mit mondjak, eléggé lehangoló látvány…” – mondta el Simon Krisztián.

Tudjuk, hogy nem egyszerű, mert mindenki – ha csak egy kósza pillanatra is – találkozni, vagy legalább látni szeretné a kedvencét, de a kellemetlenségek elkerülése miatt azt tanácsoljuk, hogy (ha csak nem vagytok őrült holland Max Verstappen drukkerek…) ne vállaljatok be egy mogyoródi portyát.

Ezt még kibekkeljük, hamarosan minden visszaáll a régi kerékvágásba, és újból indulhat a fieszta. Immáron együtt!

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: Simon Krisztián / We Love Budapest

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük