Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

MEGTISZTELTETÉS: Verstappen IDÉN IS Hollandia legjobb sportolója

Max nem csak a pályán, de az év végi díjátadókon is durva tarolást mutat be. Az FIA gálán már learatta a babérokat, most pedig hazájában is megmutatta, ki az úr a háznál.

A holland Év sportolója-díjat rendszerint szavazás útján kapják meg az arra érdemesek. Ezek a szavazatok 50 százalékban sportolóktól és szakvezetőktől érkeznek, a másik 50-ről pedig egy szakmai zsűri dönt. Ez a díszes társaság immáron harmadjára gondolta úgy, hogy Max Verstappen a legjobb holland. A Red Bull Racing sztárja a kerékpáros Harrie Lavreysent és a gyorskorcsolyázó Thomar Krolt utasította maga mögé. A történet kis szépséghibája, hogy Verstappen nem tudta átvenni személyesen Amsterdamban a sportgálán az elismerést, helyette Victoria Jane, Max húga tett eleget a megjelenéssel járó kötelezettségnek. A lánytestvér szűkszavúan, de elismerően nyilatkozott:

„Mindannyian, az egész családunk megdolgozott ezért az elismerésért, és most nagyszerű érzés itt állni, és fogadni a gratulációkat. Őszintén hálás vagyok érte, Max nevében is, aki most nem tudott itt lenni, de biztosíthatom, hogy nagyon sokra taksálja ezt a díjat.” – szabadkozott a testvér.

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: XPB Images

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük