FansBRANDS VIP Tagság
Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

Mexikói Nagydíj, első szabadedzés: Valtteri Bottas volt a leggyorsabb

A drága „jó” közvetítésnek hála, megint egy valódi sportélménnyel váltották fel a Formula-1-es hétvége első menetét. Lássuk is a Magyarország-Macedónia kézilabdamérkőzés krónikáját!

A viccet félretéve, ha már megfosztottak bennünket a Mexikói Nagydíj első szabadedzésétől, akkor közérdekű információként szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy EZEN A LINKEN bármikor HD minőségben nézhetők a mindenkori F1-es programok.

Maga az etap egyébként nem sok érdekességet tartogatott, így legalább nyugodt szívvel írhatjuk le, hogy nem maradtatok le semmiről. Az edzés első perceiben Charles Leclerc koccolt falat, majd Valtteri Bottas és Pierre Gasly nézte meg, milyen érzés az első helyen állni. Kisvártatva Lewis Hamilton, majd Max Verstappen is ugyanezt tette, utóbbi a legkeményebb keverékeken. Jó volt végigtekinteni a lelátókon, amelyek újra tömve voltak helyi fanatikusokkal. Köztük szép számmal foglaltak helyet Red Bull szimpatizánsok, akik elsősorban Checo Pereznek szorítottak, de természetesen Max Verstappen lágy gumis etalon körének is nagyon tudtak örülni. Már jócskán benne jártunk az utolsó negyedórában, amikor a két Mercedes begyújtotta a rakétákat, és Bottas lévén elenyésző különbséggel újból az élre ugrottak. Ebben a sorrendben záródott az FP1, melynek végére a közönségkedvenc is megérkezett a hármasfogat végére.

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: XPB Images

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük