FansBRANDS VIP Tagság
Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

Mick Schumacher túl akarja szárnyalni Lewis Hamiltont

Még meg sem született az a rekord, amellyel Lewis Hamilton maga mögé utasítaná a minden idők legeredményesebb Forma-1-es pilótája címért folytatott harcban Michael Schumachert. De máris akadt valaki, aki őt is megdöntené.

A bátor jelentkező nem más, mint a jelenlegi abszolút rekorder (vb címek tekintetében) Michael fia, Mick Schumacher. A jelenleg az F2-ben pallérozódó pilóta jó eséllyel a következő szezontól már F1-es versenyző lesz, és a karrierjében már most nagyon komoly célokat fogalmazott meg:

„Az egyik legfontosabb mondat, amit az édesapámtól gyakran hallottam, az volt, hogy a rekordok arra valók, hogy megdöntsék őket. Mindenki erre hajt, mindenkinek ez a célja ebben a sportágban. Lewis nagyon komoly sorozatban van, a rekorddöntésért folytatott küzdelme nagyon jót tesz a Forma-1-nek, ugyanakkor, ha bekerülök az F1-be, mindenképpen szeretném őt túlszárnyalni.” – mondta el kendőzetlen optimizmussal Mick.

 

Lehet, hogy bennünk van a hiba, de mi még most sem látjuk a „Kis Schumiban” azt az átütő erőt, amivel mindezen hőstetteket véghezviszi majd…

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: Essentially Sports

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük