Minden idők LEGFURCSÁBB Magyar Nagydíjára készülünk

Miközben még a Stájer Nagydíj utózöngéit éljük, addig a mezőny nagy része már megérkezett a Hungaroringre. A csapatok ezekben a pillanatokban is serényen dolgoznak, hogy elkészüljenek péntekre, amikor is minden idők talán legfurcsább Magyar Nagydíja kezdődik meg majd.

Már az eddig látott két futam után is szürreális képet fest a 2020-as szezon: DAS, buborékok a buborékban, térdelés/nem térdelés, bitang erős Mercedes kontra harmatgyenge Ferrari, szerencsétlen Red Bull, előrelépő McLaren és Racing Point, Renault óvás, önjáró robottal megtámogatott „szedd magad” pódiumceremónia…

Csak egyvalami nem igazán változik (sajnos), ez pedig a Mercedes fölénye, és Lewis Hamilton klasszisa. Nem mintha bármi bajunk lenne a németekkel, csak jelen helyzetben mindenkinek jót tenne egy kiélezett bajnokság (legfőképp a szurkolóknak, akik idén csak a tv készülékek előtt buzdíthatják kedvenceiket).

Ezért is jó hír, hogy Magyarországon folytatja a mezőny, hiszen a Hungaroring speciális vonalvezetése, és a majd minden évben bekavaró időjárás remélhetően idén is belecsempészi a képletbe a „hihetetlen, hogy ez történik faktort” – legalább ennyi vigaszt nyújtva nekünk.

Az idei esztendő rendkívüli korlátozásai miatt legnagyobb bánatunkra az írott média sem lehet jelen a Mogyoródon, de a kémeink telepítve vannak, és a fülünket is folyton hegyezzük majd, hogy az elsők között tudjunk nektek beszámolni a magyar futam kulisszái mögött történt eseményekről.

Ez a hétvége MÁS LESZ, mint a többi: ahogy a mondás is tartja, sírva vigad a magyar. Sírjatok és örüljetek velünk együtt, bírjuk ki ezt az évet, és a következő Magyar Nagydíjon találkozzunk a versenypálya mellett!

Írta: Tóth Krisztián Márk

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Albon: „Én voltam VERSTAPPEN eddigi legnagyobb kihívója”

Alexander Albonnak idén sem jutott túl erős technika, de amit kihozott a Williamsből, az igazán [...]

Érdekel
GIGA szerződés előtt Leclerc, BÉRFESZÜLTSÉG készülődik a Ferrarinál?

Hatalmas fizetéssel, további öt esztendőre láncolná magához a rettentően tehetséges, világbajnok alkat Charles Leclercet a [...]

Érdekel
ÍME, a tíz LEGJOBBAN FIEZETETT F1-es pilóta

A Forbes magazin idén is leközölte a TOP10 legjobban kereső Formula-1-es pilóta nevét. A legjobb [...]

Érdekel
Kubica: „ALONSO A TOP, jobb, mint Verstappen és Hamilton!!

A sokkal többre hivatott lengyel ex F1-es szerint Fernando Alonso nem csupán fajsúlyos technikában „enné [...]

Érdekel
F1 VEZÉR: Jövőre szorosabb lesz…

Idén kis túlzással már a bajnokság negyedénél lefutott volt a vb-cím sorsa, ergo nem sokat [...]

Érdekel
HAMILTON: „Nem hallgattak rám, EZÉRT tartunk itt”

Vagy Lewis Hamilton kezdett rá ismételten az ismert „megint nem hallgattak rám” nótára, vagy a [...]

1 Comment

Érdekel