Minden idők LEGFURCSÁBB Magyar Nagydíjára készülünk

Miközben még a Stájer Nagydíj utózöngéit éljük, addig a mezőny nagy része már megérkezett a Hungaroringre. A csapatok ezekben a pillanatokban is serényen dolgoznak, hogy elkészüljenek péntekre, amikor is minden idők talán legfurcsább Magyar Nagydíja kezdődik meg majd.

Már az eddig látott két futam után is szürreális képet fest a 2020-as szezon: DAS, buborékok a buborékban, térdelés/nem térdelés, bitang erős Mercedes kontra harmatgyenge Ferrari, szerencsétlen Red Bull, előrelépő McLaren és Racing Point, Renault óvás, önjáró robottal megtámogatott „szedd magad” pódiumceremónia…

Csak egyvalami nem igazán változik (sajnos), ez pedig a Mercedes fölénye, és Lewis Hamilton klasszisa. Nem mintha bármi bajunk lenne a németekkel, csak jelen helyzetben mindenkinek jót tenne egy kiélezett bajnokság (legfőképp a szurkolóknak, akik idén csak a tv készülékek előtt buzdíthatják kedvenceiket).

Ezért is jó hír, hogy Magyarországon folytatja a mezőny, hiszen a Hungaroring speciális vonalvezetése, és a majd minden évben bekavaró időjárás remélhetően idén is belecsempészi a képletbe a „hihetetlen, hogy ez történik faktort” – legalább ennyi vigaszt nyújtva nekünk.

Az idei esztendő rendkívüli korlátozásai miatt legnagyobb bánatunkra az írott média sem lehet jelen a Mogyoródon, de a kémeink telepítve vannak, és a fülünket is folyton hegyezzük majd, hogy az elsők között tudjunk nektek beszámolni a magyar futam kulisszái mögött történt eseményekről.

Ez a hétvége MÁS LESZ, mint a többi: ahogy a mondás is tartja, sírva vigad a magyar. Sírjatok és örüljetek velünk együtt, bírjuk ki ezt az évet, és a következő Magyar Nagydíjon találkozzunk a versenypálya mellett!

Írta: Tóth Krisztián Márk

Array

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kanada, FP2: „Azért a víz az úr” (na meg Alonso)

Ezúttal nem hivatkozhattunk arra, hogy nem volt körözés a pályán, mert volt. Csak hát milyen [...]

Érdekel
SOK VÍZ, kevés akció: Norrisé az első menet Kanadában

Komoly esőzés, csúszás, sárga és piros zászlós fázisok, baleset, néhány kör után Lando Norris siker. [...]

Érdekel
Ő lehet a KÖVETKEZŐ F1-es távozó?

Ralf Schumacher szerint már meg is van, Esteban Ocon után kit tesznek majd lapátra következőleg [...]

Érdekel
F1 SAPKA INGYEN? Minden hétvégén A TIÉD LEHET egy!

Mi a FansBrandsnél folyamatosan arra törekszünk, hogy izgalmat csempésszünk a versenyhétvégékbe. Most egy olyan INGYENES [...]

Érdekel
Vasseur: „Hamilton és Leclerc NYERŐ PÁROS LESZ!”

Tagadhatatlan, hogy a Scuderia Ferrarinál nem szokás beállni a sorba. Az olaszok nem sok minden [...]

Érdekel
Perez hosszabbított – Az örök második TOVÁBBRA is marad a Red Bullnál

Hiába a számos jobbnak tűnő, pilótapiacon elérhető opció, hiába Sergio Perez gyenge teljesítménye, a Red [...]

Érdekel