FansBRANDS VIP Tagság
Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

Ne felejtsétek: HOLNAP ÉRKEZIK a Netflix Schumacher filme!

Hosszú idő után szerdától végre valóban elérhetővé válik a népszerű stream szolgáltató Michael Schumacherről forgatott dokumentumfilmje, ami számos újdonságot, eddig sosem látott képkockákat ígér!

Sajnos hosszú ideje semmilyen releváns információ nem lát napvilágot a hétszeres világbajnok állapotáról, a szokásos „Michael még hosszú út előtt áll”, meg „lassú felépülés, de ennél többet nem mondhatunk” közhellyé nemesült, információmorzsaként sem értelmezhető megállapításokon kívül. A holnap debütáló filmtől sem várhatnak csodát a rajongók, de talán némi felismerést igen: kiderülhet, milyen előzményei voltak a világsztár síbalesetének, hogyan élte/éli meg/túl ezt a Schumacher család, az ismert barátok, milyen hatással van ez a száguldó cirkuszban dolgozó kollégákra, vagy az azóta már F1-es versenyző Mickre. A film producere sok-sok olyan momentumot ígér, ami közvetlenül a família archívumából került feldolgozásra, de talán némi reményt, jövőbe mutató pozitívumot is kaphatunk majd az alkotástól…

Mert hiába telt el oly sok év, a Formula-1-es szurkolók szerte a világon továbbra is reménykednek, hogy a bajnok egy szép napon kamera elé áll, és megszólal: Itt vagyok, „visszatértem”!

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: Netflix

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.