Nem csupán fikció: ÚJ FORMA-1-es SOROZAT jön!

Amely viszont nagyon is használni fogja a fikciókat, hiszen nem a valóságot hívja majd segítségül, hanem elképzelt helyzetek felhasználásával fogja bemutatni a Formula-1 zárt világát. A produkció húzóneve pedig nem más lesz, mint Daniel Ricciardo.

Az ausztrál versenyző az ismert stream szolgáltatóval, a Huluval igyekszik tető alá hozni a produkciót, de arra már most felhívták a figyelmet, hogy mindez nem a szokványos körülmények között fog lezajlani. Elképzelt szereplőkkel és szituációkkal fognak operálni, mert nem akarnak konkurenciát gyártani a Netflix Drive to Survive sorozatának. Könnyen előfordulhat, hogy még így is valóságközelibb élményt okoznak majd, mint az agyon amerikalizált  DTS…:

„Nem célunk, hogy konkurenciaként lépjünk fel a Drive to Survive-al szemben. Természetesen bízunk abban, hogy sikeres lesz majd az, amit alkotunk, de nem akarunk kihívást teremteni sem a Netflixnek, sem Lewis Hamiltonnak. Éppen ezért egy mindezidáig ismeretlen, ám annál izgalmasabb ösvényre lépünk, hogy így mutassuk be, mi zajlik az F1 világának kulisszái mögött. Lesz benne egy csipetnyi Hollywood is, és már jelenleg is dolgozunk a megvalósításán. Már csak egy remek forgatókönyvíró hiányzik a csapatból és indulhat is a munka. A félreértések elkerülése miatt fontos elmondani, hogy ez a sorozat nem rólam szól majd, de természetesen előfordulhat, hogy feltűnök benne.” – nyilatkozta a még jelenleg McLaren alkalmazott versenyző.

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: XPB Images

Array

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Alonso: „Én leszek a pilótapiac legfontosabb szereplője!”

A szezon végén rengeteg versenyző szerződése fog lejárni, így komoly pilótakeringő várható. Ennek az eseménysornak [...]

Érdekel
2024: Ebben a versenyben már győzött is Verstappen

Ez pedig nem más, mint a fizetések rangsora. A Red Bull Racing szupersztárja masszívan körözi [...]

Érdekel
A második tesztnapot a Scuderia Ferrari húzta be

Ma délelőtt Bahreinbe beköltözött Las Vegas: Egy csatornafedél okozott kalamajkát, amelynek hatására egy időre fel [...]

Érdekel
Brutális Red Bull fölény az első tesztnap után

A nem Red Bull Racing szurkolókat igencsak hidegzuhanyként érhette az F1-es tesztnapok elős felvonása, hiszen [...]

Érdekel
Alonso: „Soha nem voltam még ilyen jó formában!”

Fernando Alonso egyszerűen nem öregszik! A tesztnapok előtt kijelentette, hogy még soha az életben nem [...]

Érdekel
ITT az új Ferrari: bemutatkozik az SF24

A vörösök visszafogott elvárásokkal, de gyönyörű autóval érkeztek meg igazán 2024-be. Maranellóban az idei célok [...]

Érdekel