FansBRANDS VIP Tagság
Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

Paddock: Az ELSŐ képek az Osztrák Nagydíj helyszínéről

Kym Illman jóvoltából betekinthetünk a kulisszák mögé. Mit is mondjunk, akinek már volt szerencséje a Forma-1 paddockban megfordulnia, annak minimum “furcsa” lesz ez az élmény.

Csillogó-villogó motorhome-ok helyett konténerek, pompa és fényűzés helyett praktikum és minimalizmus. Ez az üzenete annak a nyolc képnek (a második összehasonlításként az eddig megszokott állapotot tükrözi), amit az ismert F1-es fotóriporter feltöltött az Instagram profiljára. A látvány minimum sokkoló, ugyanakkor szívmelengető is, hiszen ezen a héten mégiscsak felébred, és visszatér a száguldó cirkusz!

Nagyon érdekes pillanatoknak lehetünk majd szemtanúi. Forma-1 akkreditáltként még nehezen tudom elképzelni, hogy a jelenlévőknek nélkülözni kell a paddockban az eddig jól megszokott nyüzsgést, a nagy találkozásokat és az érdekes beszélgetéseket… Helyette érkezik a biztonsági protokoll, és a buborék buborékjában lévő buborék – így lehetne legegyszerűbben körülírni azt a törekvést, hogyan akarja az F1 minimalizálni a személyes érintkezéseket.

Érdekes terv annyi bizonyos, de vajon akkor is működik majd, amikor a győztes versenyző örömmámorában a csapatának karjaiba veti magát? Hamarosan választ kapunk erre a kérdésre is, a furcsaságok miatt pedig a nem mindennapi izgalmak kárpótolhatnak. Őszintén bízom benne, hogy így lesz.

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: Kym Illman

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük