FansBRANDS VIP Tagság
Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

Parfümkollekciót dobott piacra a Forma-1!

Öt exkluzív illat, amelyet a világ leggyorsabb autóinak lenyűgöző technikája, valamint az azokat vezető pilóták sportteljesítménye ihletett.

Az öt illatból álló parfümkollekciót a Designer Parfums jegyzi, és F1 Fragrances Engineered Collection névre keresztelték:

A Precious Mettle egy friss, intenzív illat, enyhe fémes beütéssel, amely leginkább a rajtrácsra felálló versenyzők elhivatottságát és versenyszellemét idézi meg használójának.

A Turn1 egy valódi különlegesség, amelyet a tervező szerint az égett gumi és az aszfalt szaga inspirált, és a rajt-első kanyar közötti távolság minden izgalmát, és a pilóták eltökéltségét is magába foglalja.

Az Overtake 320 egy fahéjas alkotás, amely az óriási sebességgel végrehajtott előzések hivatalos illata kíván lenni.

A Neeeum White szintén egy fűszeres illat, amely a benne rejlő fekete bors és a boróka ellentétével igyekszik bemutatni, hogy az F1-es sztárok nem ismernek lehetetlent.

A kollekció utolsóként megnevezett darabja a Carbon Reign, egy minden eddiginél energikusabb illat, amelyben a pezsgő, a borostyán, valamint faillat keveredik vibráló módon.

Érdekes és fiatalos próbálkozás ez a Formula-1-től, mi bizonyosan élünk majd vele!

 

Írta: Tóth Krisztián Márk

2 thoughts on “Parfümkollekciót dobott piacra a Forma-1!

  1. G.S. says:

    Egy jó illat valóban segíthet a “fan-hovatartozás” érzésének fokozásában,ha elérhető áron kerül piacra,figyelembe véve a tradicionális,eddig megbízható NAGY márkák- elérhetőségi árait.
    Az ötlet nem újszerű,hiszen számos F1 csapatnévvel ellátott parfümöt már korábban is lehetett vásárolni.
    Jó egészséget!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük