Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

PROVOKÁCIÓ: „Verstappen? Nálunk biztosan NEM DOMINÁLNA!”

Oliver Rowland jól ismeri a száguldó cirkusz résztvevőit, sokukkal komoly csatákat vívott a feeder szériákban eltöltött évei alatt. A jelenleg Formula-E-ben versenyző Rowland biztos abban, hogy sem Max Verstappen, sem Lewis Hamilton nem lenne képes olyan előnyt felmutatni az elektromos bajnokságban, mint ahogy azt az F1-ben teszik!

A Mahindra Racing britje korábban több Formula-1-es istállóban is fejlesztőpilótaként tevékenykedett, mielőtt a Formula-E-ben kötött volna ki. Nyilvánvaló, hogy alapos rálátása van a dolgokra!

„Nem gondolom, hogy akármelyik Forma-1-es versenyző, ha a mi bajnokságunkba igazolna, akkor könnyedén képes lenne futamgyőzelmet aratni. Nézzük csak meg Max Verstappent, aki az F1-ben jelenleg dominál. Fantasztikus versenyző, istenadta tehetséggel megáldva, ahogy Charles Leclerc, vagy George Russell is az. Ugyanakkor mindannyiukat jól ismerem, versenyeztem ellenük, tudom mire képesek, és úgy vélem, hogy nálunk nem tudnának ilyen szinten dominálni. Úgy gondolom, hogy a versenyzői minőség és az általános szint a Formula-E-ben magasabb nívón áll, nagyon kíváncsi lennék rá, hogy mire mennének ellenünk.” – ültette el a bogarat a fülekben egy provokatív nyilatkozattal Rowland.

Ti mit gondoltok, valóban ennyire kemény lenne a Formula-E?

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: XPB Images

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük