FansBRANDS VIP Tagság
Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

Race of the Champions – HÉTVÉGÉN jön a heves-jeges “F1” őrület!


Nemzetek tornája és egyéni verseny, méghozzá ezúttal Svédországban. Már nagyon hiányzik a „valódi” versengés mindenkinek, ebbe az állóvízbe hoz egy kis színt a bajnokok tornája!

F1-es versenyzőkből és szupersztárokból nem lesz hiány, hiszen az aktív Sebastian Vettel, Valtteri Bottas és Mick Schumacher mellett pályára hajt majd Mika Häkkinen és David Coulthard is. De a formaautózás világán kívülről is érkeznek nagy nevek, elég csak a Sebastian Loeb, Petter Solberg, vagy éppen Tom Kristensen nevét említeni, valamint Colton Herta és Helio Castroneves révén az amerikai kontinens is „beköszön”.

A versengés már szombaton elkezdődik, ahol a nemzetek tornáján pikáns párharcok elé nézünk. Ha a Vettel és Schumacher Németország színeiben túljutnak az USA-n, valamint Latin-Amerikán, akkor már meg is van a finnek elleni csata. Ehhez a Bottas Hakkinen párosnak David Coluthardékat kell lenyomni. Hogy a vasárnap se legyen unalmas, arról a sorsolás már gondoskodott. Az egyéni címért azonnal egy Vettel – Bottas csatát láthatunk, sőt, egy kis szerencsével később a Hakkinen – Coulthard meccs is összejöhet. De alighanem a rallys leosztás is érdekes lesz, a már említett Loeb és Solberg nevek miatt. Érdekes lesz látni, hogy egyforma technikákban a különböző szakágak legjobbjai mire mennek majd csapatban és egyénileg egymás ellen!

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: Getty Images


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük