Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

REMEK HÍR: Érkezik a Drive to Survive második évada

Forma-1 akkreditált újságíróként sokáig nem értettem: ugyan mi újat tudna mutatni egy szezont lekövető dokumentum sorozat? Aztán megnéztem a „Hajts a túlélésért” első évadát, és szó szerint hanyatt vágtam magam.

Elképesztő kameratechnika, lenyűgöző szuperlassítások, halandó szemének ezidáig láthatatlan pillanatok, és emóció minden mennyiségben – egy olyan alkotás, amit minden Formula-1 fanatikusnak látni kell! Tömören így tudnám körülírni a Netflix csúcstermékét, amely olyan közel viszi a nézőt a történésekhez, mintha maga is csapattag volna, de minimum szabad bejárása lenne az F1 paddockba.

2018-ban ráadásul egy olyan szezont sikerült nagyon durván kimaxolni, amely utólagos jóindulattal sem volt nevezhető izgalmasnak, plusz a három élcsapatból kettő nem is engedte meg a Netflix stábjának a forgatást. Ha ezekből a lehetőségekből egy ilyen szintű remekművet sikerült a képernyőre vinni, akkor bele sem merek gondolni, hogy 2019-ből mit hoznak össze a február 28-án induló új évadba.

Elég csak Lewis Hamilton hatodik világbajnoki címére, a Honda feltámadására, Max Verstappen győzelmeire, Charles Leclerc jó barátja elvesztésének hétvégéjén aratott diadalára, és/vagy Sebastian Vettel vesszőfutására, a McLaren pilóták bohóckodására, Robert Kubica visszatérésére gondolni.

Maga a tartalom díjköteles, de van egy jó hírünk: aki esetleg nem tudná, létezik ingyenes, 30 napos próbaidőszak a Netflixen. Ha még nem használtad volna ki, akkor hajrá… 😉

Írta: Tóth Krisztián Márk

Az F1 szakértő Hamilton szerint komplexebb versenyző, mint Russell

Peter Windsor F1-es szakíró úgy gondolja, George Russell és Lewis Hamilton között az a nagy [...]

Érdekel
Mercedes: PÁLYÁN Mick Schumacher!

A hétvége végeztével nem mindenki vette még Kanada felé az irányt, hiszen a Scuderia Ferrari [...]

Érdekel
Új program a Magyar Nagydíjon!

„High Speed test” néven sokaknak lehetőségük nyílik majd az orvosi és biztonsági autó gyakorlásait személyesen [...]

Érdekel
Hamilton ÜZENT Verstapennek: „Az a célom, hogy letaszítsalak!”

Lewis Hamiltont olyannyira feltüzelte a hétvégén látott versenyképesség és a Mercedes Spanyol Nagydíjra hozott fejlesztései, [...]

Érdekel
Alonso: határozott: „Kanadában VISSZAVÁGUNK!”

Noha az Aston Martin a 2023-as szezonja legrosszabb hétvégéjén van túl, a közvetlen riválisai pedig [...]

Érdekel
Spanyol Nagydíj: Unalmas versenyen laza Verstappen rajt-cél győzelem

Az elsőtől az utolsó pillanatig mindent teljes kontroll alatt tartva, a technikát könnyedén beosztva újabb [...]

Érdekel