FansBRANDS VIP Tagság
Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

RÖHEJ: A Hamiltonra tett kijelentése miatt börtönbe küldenék Nelson Pique-t…

Méghozzá nem is akárkik, hanem a saját nemzetének politikusai, akik nagyon szeretnének benyalni megfelelni a mostanság oly népszerű globalista PC irányzatnak.

Niggerezni nyilvánvaló nem túl ízléses dolog, és a maga módján és helyén kezelve elítélendő a dolog. Ismert személyek esetében, akik nagy tömegeket képesek elérni, megfontolandó valamiféle szankció is. De hogy egy Formula-1-es világbajnokot ezért kizárnak a paddockból, sőt börtönbe is akarják juttatni, az már felér a megvalósult gondolatrendőrséggel!

Pedig brit Express magazin elmondása alapján három brazil politikus pontosan ezen munkálkodik. Már be is nyújtották a hivatalos panaszt a legenda ellen az ügyészségnél. Reményeik szerint a hatóságoknál a vádemelésig tolják majd ezt a biciklit, ennél egyelőre többet nem igazán lehet még tudni. A három jómadár, név szerint Aurea Carolina, Taliria Petrone és Vivi Reis a „Szocializmus és Szabadság Párt” színeiben készül erre a gyomorforgató hazaárulásra, őket Renan Gandolfi jogász támogatja a gyalázatban. A szakember úgy gondolja, hogy Piquet három év börtönbüntetést és horribilis pénzbírságot érdemel azért, mert kimondott egy nem túl ízléses szót.

Ennyit ér egy háromszoros világbajnok honfitárs a tiszteletbeli brazil Lewis Hamilton ellen? Tényleg megőrült ez a világ?

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: XPB Images

One thought on “RÖHEJ: A Hamiltonra tett kijelentése miatt börtönbe küldenék Nelson Pique-t…

  1. Cseke Károly says:

    Az egész világ megőrűlt és az idióták a világ! Ezeket zárt osztályba kéne zárni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.