FansBRANDS VIP Tagság
Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

Sajtó: MEGMENEKÜLT a Monacói Nagydíj!

A RacingNews365.com internetes autó/motorsport portál szerint a verseny promótere és az F1 vezetősége „sutyiban” megegyeztek a verseny jövőjével kapcsolatban.

Ami pedig nem más, mint a folytatás. Ez remek hír azok után, hogy amíg a Liberty Media által bitorolt Formula-1-es világbajnokság előszeretettel integrál be finoman szólva is értékelhetetlen versenyhelyszíneket (Miami, Qatar, Jeddah, stb…), addig minden erejével írtja a tradíciókat. A közelmúltban több, a sportág alapvető DNS-t jelentő versenypálya is veszélybe került, elég csak Spa Farncorchampsra, Monzára, vagy éppen Monacóra gondolni.

A RacingNews365.com úgy értesült, hogy a verseny jövője biztosítottá vált, így a következő években nem kell aggódni azoknak, akik szívesen látják a versenynaptárban a legrégebbi utcai pályát. A lap tippje szerint a futamot jövő május 25-28 között rendezik majd, de a nagynevű esemény maradásának ára lesz. Ezt a nézők fogják megfizetni, ugyanis közel 30%-os áremelkedésről szól a fáma. Na nem mintha eddig olyan olcsó lett volna Monaco, ahol a legegyszerűbb hétvégi alapjegy 285.000 forintot kóstál…

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: XPB Images

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.