FansBRANDS VIP Tagság
Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

SCUDERIA Ferrari: Íme, a bohózat újabb felvonása!

Mindig van lejjebb, Mattia Binotto pedig napi szinten emlékeztet is erre bennünket. Az olaszok csapatfőnöke szerint egy Charles Leclercet támogató stratégiát láthattunk a Brit Nagydíjon. LOL!

A történet mindenki számára ismert, nem terhelnénk a felületet az ismételgetéssel. Annál inkább Mattia Binotto újabb „parádés” megszólalásával, ami már lassacskán a vicc kategóriáján is túlmutat. Rekeszizmokat tessék alaphelyzetbe állítani, Binotto magyarázkodik rovatunk következik:

„Minden tapasztalatunk és a józan ész is azt mondatta velünk, hogy Charles-t kell priorizálnunk. Mindenki más is így cselekedett volna, és az élen haladó pilótáját részesíti előnyben. (WTF??) Ezért kint hagytuk őt, hiszen friss gumikon haladt, és ha behozzuk, azzal stratégiai hibát vétettünk volna. Ha ellenkezőleg cselekszünk, akkor az ellenfeleink is így tesznek, amivel súlyos pozíciókat buktunk volna el. Ezzel azonos időben Carlos Sainzzal ellentétes taktikát követtünk, hogy minden eshetőségre felkészüljünk. Ha nem ezt tesszük, bizonyosan elbuktuk volna a győzelmet, és értékes pontokat vesztettünk volna.” – mondta el Binotto.

Tiszta sor, értjük mi ezt, de így meg a világbajnokságot fogják elveszíteni. Könnyedén előfordulhat, hogy ez már meg is történt? Gond egy szál se, Binotto majd azt is kimagyarázza.

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: XPB Images

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.