Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

Szakíró: Sergio Perez jobb versenyző Sebatian Vettelnél!

A több évtizede a szakmában dolgozó Peter Windsor érdekes, és sokak számára megosztó teóriával állt elő. Az úriember szerint a Racing Point sokkal jobban járt volna Perezzel, és a gyári projektjében is hasznosabb lenne számukra a mexikói.

Az újságíró szerint amíg Perez továbbra is tanulni akar és jobb versenyzővé szeretne válni, addig Sebastian Vettel már megelégedett, és el is kényelmesedett a betöltött szerepében, és már nem dolgozik azon, hogy előrébb jusson a szakmai ranglétrán:

„Szerintem Perez sokkal jobb pilóta, mint Vettel, és még mindig rengeteg van benne.  Ezt a törökországi hétvégén is megmutatta, hogy minden pillanatban egyre és egyre jobbá akar válni, és én még soha nem láttam őt ennyire jól vezetni esős körülmények között. Ez számomra azt jelenti, hogy még mindig fejlődni akar. Vettel viszont épp az ellenkezőjét teszi, ő új embereket akar maga köré, őt az új környezet motiválja, ugyanezért igazolt a Ferrarihoz, és most ezért lép tovább Aston Martinhoz is. Úgy gondolom, helyette inkább azon kellene dolgoznia, hogy jobb versenyzővé váljon.

Ha az Aston Martin a kedvére tesz, és ráhangolja a technikát, lehet keresnivalója, minden egyéb esetben Perez jobb választás lett volna.” – nyilatkozta kemény hangvételű nyilatkozatában Windsor.

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: Essentially Sports

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük