Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

Toto Wolff és Pep Guardiola HATALMAS haverok lettek!

Nem mindennapi dolog, ha egy autósportban és egy labdarúgásban dolgozó szakember „egymásra talál”, az pedig pláne kuriózum, ha mindezt két, a szakmájának abszolút csúcsán álló specialista teszi.

A Mercedes istálló vezetője és a Manchester City edzője egy Abu Dhabiban tartott promóciós eseményen találkoztak, és egyből közös nevezőre hangolódtak:

“Még soha az életben nem találkoztunk személyesen, nem ismertük egymást, ebből kifolyólag nem is beszéltünk egymással, de amikor Pep beszélni kezdett, olyan érzés volt, mintha kihangosították volna a gondolataimat. És a legfurcsább az egészben az, hogy az esemény után ő is ugyanezt mondta el velem kapcsolatban, ugyanígy érezte magát az én beszédem után. A mi munkánk az emberi erőforrásokon alapszik, a siker azon áll vagy bukik, hogy képes vagy-e szót érteni az embereiddel, megfelelően irányítani, kezelni őket. Pep Guardiola egy olyan srác, aki valamilyen formában még bizonyosan része lesz az életemnek és a jövőmnek. Teljesen egy hullámhosszon vagyunk egymással, de nem csak mi ketten, hanem a családjaink is.” – elmélkedett a hihetetlen találkozásról Toto Wolff. Ki tudja, az F1-es karrierének lezárása után Pep Guardiola segítségével a Mercedes főnöke is belekóstol a labdarúgás világába, ahogy azt Maurizio Arrivabene is tette/teszi a Juventusnál?

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: Twitter

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük