FansBRANDS VIP Tagság
Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

Toto Wolffnak fáj a feje, mert le vannak maradva

Messze van már az előszezon, amikor mindenki altatást kiáltott a Mercedes vártnál gyengébb teljesítményére. A mindig mindent (is) tudó fotelszakértők aztán nagyot néztek a Bahreini Nagydíjon, és valószínűleg még nagyobbat fognak Imolában.

Maga a Mercedes csapatvezetője sem vár csodát, szerinte a Red Bull Racing idei autója jobban sikerült, ők pedig igyekeznek ledolgozni a különbségeket, hogy harcban legyenek a vb címért:

„Nagyon látványosan indult a 2021-es év, azt hiszem még az elvakult szurkolók igényeit is kielégítette Lewis Hamilton és Max Verstappen csatája. Nagyon bíztató volt, amit Bahreinben láttunk, szerintem remek képet adott arról, mi vár ránk 2021-ben. Az első futamot mi nyertük, de nem felejtjük el, milyen körülmények között. Nagyon nehéz lesz a további versenyeken, a Red Bull Racing előttünk jár, egykörös tempóban a legnagyobb a lemaradásunk. Mindent elkövetünk azért, hogy a hátrányt eltüntessük, de ezt nem problémának éljük meg, sőt, inkább élvezzük a kihívást!

Hosszú volt ez a három hét, és már nagyon izgatottan várjuk, hogy munkához láthassunk Imolában, az Emila Romagna Nagydíjon! Imola a Forma-1 történelem egy nagyon komoly darabját jelenti a számunkra, a versenyzőink imádják ezt a pályát, a tempós kanyarokat, az izgalmas karakterisztikát. Szűk terek vannak, nehéz itt előzni, ez pedig kulcsfontosságúvá teszi az időmérőt. Lássuk, mire megyünk egymással!” – tette fel a kardinális kérdést Wolff.

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: XPB Images

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.