Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

Újságíró kollégánk írásaival is találkozhattok a Magyar Autósport Évkönyvében!

Tóth Krisztián Márk sportújságíró neve jól cseng a benzingőzös világban, hiszen a FansBRANDS blogjának vezetése mellett több autó/motorsport istálló sajtófőnöki munkáját is ellátja, és a sportág csúcsának számító Formula-1 paddockban is gyakorta megfordul.

Krisztián a Tempó Magyar Autósport Évkönyvben egy hazai gárdáról jegyez négy oldalon publikációt: A Gender Racing Team formaautós csapatának 2020-as szezonját értékeli ki, valamint Magyarország egyik legtehetségesebb gokartosának bimbózó karrierét írja körül:

„Egy nagyon nehéz esztendőt hagyunk épp magunk mögött, éppen ezért üdítő egy ilyen szép kiadványban komoly magyar sikerekről és tehetségekről hírt adni. Idén sajnos sok tervem, tervünk meghiúsult, így számomra ez a kiadvány jelenti az év egyik fénypontját. Úgy gondolom, a Gender Racing Team a magyar autósport jövője, ők azok, akik élen járnak az utánpótlás nevelésben, és ők azok, akik sosem félnek valami meglepőt húzni.

Ilyen volt idén a nívós Drexler Formel Cup-ban történő részvétel, amely kupagyőzelemmel zárult, és ilyen ifjabb Gender Tamás mély vízbe dobása, akitől személy szerint én nagyon sokat várok az elkövetkezendő időkben. Mindig is mondtam – és továbbra is tartom a véleményem -, ha az országnak lesz egy újabb Forma-1-es versenyzője, őt ez az istálló fogja kitermelni! Izgatottan várom már a pillanatot, hogy ezt is papírra vethessem.” – mondta el kollégánk, aki ezúton is békés, áldott karácsonyi ünnepeket kíván a FansBRANDS minden kedves olvasójának és követőjének.

Forrás: Tesztelők

Nyitókép: Nyolczas Csaba

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük