Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

Van, aki már NEGYEDIK amerikai futamot akar…

Kicsit túltolják ezt az Amerika feelinget mostanság, lassan már minden „odaát” történik ebben az egykoron gyönyörű, európai sportágban.

Először Miami, aztán Las Vegas, az új érdeklődő Andretti Caddilac, most a Red Bull és a Ford, majd az Alpha Tauri… Utóbbi érdekeltségekhez tartozó Christian Horner rávilágított, nem csak a Ford csatlakozása miatt utazták át az óceánt, más is van itt a háttérben:

„Fantasztikus lenne egy negyedik USA Nagydíj, például itt, New Yorkban. Micsoda látványosságban lenne részük a szurkolóknak! Mindig nagyon izgalmas az Egyesült Államokban versenyezni, de egy New Yorki futam…. Sok közeli helyszín van, Kanadában is óriási az érdeklődés az F1 után, ahogy az USA-ban szintúgy. Miért ne lehetne még tovább bővíteni a portfóliót?

A magam részéről szerencsésnek gondolom, hogy olyan fantasztikus helyszíneken mutathatjuk meg magunkat, mint Austin, Miami, vagy éppen Las Vegas. Utóbbi őrületes lesz, én már nagyon izgatottan várom!” – tett hitet azzal kapcsolatban Christian Horner, hogy már lassan a fél szezont a tengerentúlon rendezik…

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: XPB Images

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük