FansBRANDS VIP Tagság
Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

VERSENYEKBEN GAZDAG Új Esztendőt Kíván a FansBRANDS!

Furcsa és változatos év utolsó óráit éljük, és mindannyian reménykedünk abban, hogy 2021 több pozitívumot hozhat.

Valószínűleg a sportvilágban sincs olyan ember, aki ne kívánná a pokolra a 2020-as esztendőt. Volt itt minden, ami felborította az egyensúlyt, keresztülhúzta a vágyainkat, bekorlátozta az életünket. Ugyanakkor ez az egész pozitívumokat is rejtett magában, hiszen világossá vált, hogy kedvenc autósport sorozatunkat lényegében semmilyen nehézség sem tudja eltörölni a föld színéről.

Örömteli tény, hogy a rengeteg bizonytalanság és az elhúzódó szezonkezdet ellenére is egyre csak nőtt és nőtt a várakozás 2020 rajtja előtt – tehát a szurkolók nem veszítették el a hitüket, sőt! A kialakult helyzet miatt rengeteg új pálya és új impulzus várt bennünket, bekerült a képbe a „változó”, és bebizonyította azt a feltételezést, hogy nagyon is érdemes megbolygatni a tradíciókat.

Új értelmet nyert a tartalékosok fogalma: az eddig leginkább csak papíron, vegetáló státuszban létező pilóták komoly szerephez jutottak, egyikük nevéhez fűződik a világbajnokság talán legimpulzívabb versenyhétvégéje. A folyamatosan jelenlévő bizonytalanság, a sokszor új és ismeretlen helyszínek, új arcok, meglepetések, az ennek betudható kavarodás üdítőleg hatott az elmúlt évek hegemóniája után – és ez még akkor is így van, ha idén sem avathattunk új győztest.

Bízzunk abban, hogy 2021 ebből a szempontból is változást hozhat: kerék a kerék elleni csatákat, minden egyes versenyen más győztest és dobogósokat, szoros futamokat, őrjítő izgalmakat szeretnénk a pályán… Ha egy ilyen végletekig kiélezett szezon végén mégis Lewis Hamilton nyerne?

Úgy gondoljuk, sokak számára vállalható lenne a kompromisszum.

Minden Kedves Olvasónknak, Követőnknek, Vásárlónknak és Partnerünknek Boldog Új Esztendőt Kívánunk, én pedig a magam részéről megköszönöm az egész éves kitüntető figyelmeteket!

 

Tóth Krisztián Márk

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük