Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

Verstappen és Leclerc: „Semmi esélyünk Lewis Hamilton ellen”

A Silvertone-ig látott dominanciájára még egy lapáttal rátett a Mercedes a Brit Nagydíjon, amelyet Hamilton három keréken is képes volt megnyerni. Akit a látszat ellenére nem teszi boldpggá a dominancia… Lesz esélye bárkinek megállítani őt?

Utóbbi kérdést tették fel a majdani lehetséges trónkövetelőnek, akik nem restellték elmondani (lesújtó) véleményüket.

Charles Leclerc szerint már most nyugodtan odaadhatják a vb trófeát a brit címvédőnek: „Hogy van-e esélye bárkinek Lewis ellen? Egyedül Valtteri Bottasnak van némi sansza őt legyőzni, de rajta kívül senki más ne álmodjon erről.” Max Verstappen sokkal súlyosabban, konkrétabban, és rövidebben válaszolt a kérdésre: „NINCS!!”

Bármennyire is azt gondolnánk, hogy Hamilton a már most tetemes bajnoki előnyének tudatában a tenyerét dörzsölve figyeli az eseményeket, ezt ő maga is határozottan cáfolta:

„Vérbeli autóversenyző lévén nem tesz boldoggá ez a helyzet. A pályám korai szakaszától fogva kerék a keréken csatákat vívtam, és mindig is meg kellett küzdenem a győzelemért. Az embert ez élteti, ez hajtja és motiválja, ezzel kel reggel és fekszik le este. Nem elégít ki, hogy ezt mostanság nincs lehetőségem átélni…  Nagyon remélem, hogy a jövőben sikerül majd a szabályváltoztatások alatt olyan autókat tervezni, amivel összerázódik a mezőny.” – fogalmazott sportszerűen a bajnok.

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: XPB Images

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük