Videó – TI KÜLDTÉTEK: Lewis Hamilton a TILTÁS ellenére DAS-t használ!?

Az idei bajnoki csata nem pusztán bennünket hoz lázba és paprikáz fel, hanem benneteket is, kedves olvasók! Sokan sajnos csak az ellenségeskedésig/szitkozódásig juttok, de olyanok is vannak köztetek, akik nagyon érdekes dolgokra hívják fel a figyelmünket.

Pontosan ilyen Norbert olvasói levele, amelyben Tóth Krisztián Márk újságíró kollégánk figyelmét igyekezett felhívni egy megdöbbentő dologra:

„Küldök nektek egy furcsaságot, megosztom, hátha érdekel benneteket. Ha figyelmesen nézitek a videót, akkor jól látszik, hogy Hamilton féktávon maga felé húzza a kormányt. Többször is visszanéztem a Brazil Nagydíjon futott pole körét, és a nagy TV-n tisztán látszott, ahogy az egyes és a négyes kanyarban húzza, majd a mért köre után átmegy a célvonalon, elveszi a gázt, és az első kanyarban ugyanott már nem húzza hátra a kormányt. Hát nem érdekes? Mindjárt linkelem az eredetit is…” – szólt a levél, amelyhez a csatolt videót lentebb találjátok. (Az eredetit már nem tudjuk megmutatni, mivel az nemes egyszerűséggel ELTŰNT a Formula-1 hivatalos Youtube csatornájáról – ami több mint „érdekes”)

Mi magunk is többször megnéztük ezt a néhány másodpercet, és valóban úgy tűnik, mintha Hamilton mozdítana a kormányon. A levél óta eltelt időben már a Red Bull Racing is vizsgálódni kezdett.

Ti hogyan látjátok a szituációt?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Alonso: „Én leszek a pilótapiac legfontosabb szereplője!”

A szezon végén rengeteg versenyző szerződése fog lejárni, így komoly pilótakeringő várható. Ennek az eseménysornak [...]

Érdekel
2024: Ebben a versenyben már győzött is Verstappen

Ez pedig nem más, mint a fizetések rangsora. A Red Bull Racing szupersztárja masszívan körözi [...]

Érdekel
A második tesztnapot a Scuderia Ferrari húzta be

Ma délelőtt Bahreinbe beköltözött Las Vegas: Egy csatornafedél okozott kalamajkát, amelynek hatására egy időre fel [...]

Érdekel
Brutális Red Bull fölény az első tesztnap után

A nem Red Bull Racing szurkolókat igencsak hidegzuhanyként érhette az F1-es tesztnapok elős felvonása, hiszen [...]

Érdekel
Alonso: „Soha nem voltam még ilyen jó formában!”

Fernando Alonso egyszerűen nem öregszik! A tesztnapok előtt kijelentette, hogy még soha az életben nem [...]

Érdekel
ITT az új Ferrari: bemutatkozik az SF24

A vörösök visszafogott elvárásokkal, de gyönyörű autóval érkeztek meg igazán 2024-be. Maranellóban az idei célok [...]

Érdekel