Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

Wolff: „Hornernél KOMOLY BAJOK vannak, folyton velem van elfoglalva…”

A Mercedes csapatfőnöke erős kritikával illette kollégáját, amelynek hallatán olyan érzése támad az embernek, nem is annyira biztos, hogy Christian Hornerrel vannak a problémák. Utóbbi annál is inkább nyilvánvaló, mivel Toto Wolff továbbra is a múltban él.

A ketrecben készült rövid interjúkon kívül a csapatvezetőnél szinte az összes beszélgetésben felböffen a 2021-es Abu Dhabi Nagydíj utolsó köre. Mindannyian tudjuk, mi volt ott, Wolff mégis egyetlen ember nyakába varrja az egészet. Az pedig nem feltétlenül Michael Masi…

„Annak az embernek folyton ott vagyok a fejében, és mindezért még lakbért sem kér. Horner egy megszállott, de engem nem érdekel, hogy mi van vele. Minden másodperc, amit azzal töltök, hogy róla beszélek (…), az életemből feleslegesen elpazarolt idő. Persze nem mondom azt, hogy Abu Dhabi után nem volt ott a fejemben, akkor nehéz volt. Gyorsabbak voltunk, a stopperóra nem hazudott, de mégsem mi lettünk a bajnokok. A verseny alatt egy személy olyan döntéseket hozott, amelyek mereven elütnek a szabálykönyv összes paragrafusától, és ezzel drasztikusan beleavatkoztak a futam végeredményébe. Abban a pillanatban megszűnt számomra a Forma-1, az igazságosság varázsa szertefoszlott… Hiába rúgták ki az illetőt, még mindig felfoghatatlan, ami ott történt. Nem igazán hiszem, hogy ez fordított esetben Christian Horner nem érezne hasonlóképpen.” – nyilatkozta Wolff, aki sokkal inkább nevezhető rögeszmésnek, mint az általa annak titulált Red Bull Racinges kollégája.

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: XPB Images

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük