FansBRANDS VIP Tagság
Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

Carlos Sainz: „Lesz időm beépülni a Ferrarihoz”

Az év egyik nagy fogása volt, mégis érdemtelenül kevés szó esik róla. Ő Carlos Sainz, aki már évek óta az egyik legstabilabb, és kvázi legjobb teljesítményt nyújtja az F1-ben.

Ennek köszönhetően megkapta azt a lehetőséget, amelyre titkon minden pilóta vágyik, vagyis az egyik vörös autó volánja mögé pattanhat. Sainzot sem a Scuderia várható ereje, sem a saját teljesítménye nem aggasztja:

„Nem tartok a dologtól, a Scuderia Ferrari nem egy versenyzőgyilkos csapat. ha megnézzük, mind Sebastian Vettel, mind Fernando Alonso öt-öt évet töltött el a náluk. Én úgy érzem, Maranellóban sokkal inkább ciklusokban terveznek, és ez nyugalmat kölcsönöz nekem. Én legtöbb két évet töltöttem egyetlen csapatnál, a Ferrarinál pont ennyi időre szerződtem, de bízom benne, hogy sokkal tovább fog tartani a közös munka.

Nem titkolom, én is szeretnék egy olyan ciklust, mint a már említett két világbajnok, és mindehhez olyan közeget, mint amilyen a McLarennél volt. Wokingban is egy gyári csapattal dolgozhattam, remélem, hogy a Scuderiánál is hasonló lesz majd a hangulat, és mellette eredményesek is leszünk. Mindent megteszek érte, hogy ez működjön!” – mondta el motiváltan a spanyol.

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: XPB Images

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.