Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

Sainz már látta az új Ferrarit: „Ígéretes lesz!”

Beléptünk 2023-ba és minden nappal egyre közelebb kerülünk az új szezon nyitányához. Így vannak ezzel a versenyzők is, akik közül a szerencsésebbek már találkozhattak is az új autójukkal.

Ezek közé tartozik Carlos Sainz, aki bízik abban, hogy ez az esztendő az előrelépésről szól majd neki, és a csapatának is:

„Őszintén bízom benne, hogy egy jó év elé nézünk. Már láttam az új autónkat, beszéltem az új csapatfőnökünkkel, sőt, már hónapok óta figyelemmel kísérem az új konstrukciónk fejlődését. Ígéretesnek gondolom a helyzetünket, de nem akarom magam semmibe sem beleélni, amíg nem láttuk a teszteken, mire képesek a többiek. Addig is készülök, és igyekszem hasznosan tölteni az időm. Jelenleg a helyszínen követem a Dakar Rally-t és édesapám szereplését. Ezenkívül kár lenne tagadni, hogy nagyon vonz a tereprali csúcsának világa, már tizenöt éve figyelem. Jelenleg nem lenne lehetőségem kipróbálni magam, de a jövőben ez könnyedén változhat… Sosem tudhatod, mit hoz a jövő, és én nagyon szeretem ezt a versenyt.” – fogalmazott hatványozottan sejtelmesen az ifjabbik Sainz.

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: Getty Images

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük