FansBRANDS VIP Tagság
Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

BALSZERENCSE?? Leclerc nem aggódik Monaco előtt

Ezen a hétvégén a Monacói Nagydíj következik, amely kis túlzással már ismertebb Charles Leclerc peches megmozdulásairól, mint a Rascasse kanyarról, az úszó paddockról, vagy az alagút utáni legendás előzésekről…

Ennek ellenére Leclerc nem „parázik”, és azt ígéri, hogy az elmúlt esztendők és idők baljós árnyai semmilyen negatív hatással nem lesznek a teljesítményére. Nem mellesleg, a fiatal pilóta hazai futama következik, ahol nagyon ráférne már a sikerélmény:

„Valóban, eddig elég alaposan elkerült a szerencsecsillagom Monacóban, de fontos leszögeznem, hogy nem vagyok babonás, és nem hiszek a balszerencsében. Ez egy ilyen helyszín, ami velem történt, éppúgy bármikor megtörténhet mással is… Majd ha megfordul a széljárás, akkor vicces lesz visszanézni a peches pillanatokat, és jókat lehet majd róla sztorizgatni. Most viszont azon dolgozom, hogy forduljon a széljárás, nyernünk kell, mert minden egyes pont életbevágó a 2022-es világbajnoki küzdelemben. Amikor beülök az autóba, csak ez lebeg majd a szemem előtt, és nem fognak befolyásolni a korábbi rossz pillanatok!” – festette fel Leclerc, hogyan is készül a számára triplán is fontos, legendás futamra.

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: XPB Images

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.