FansBRANDS VIP Tagság
Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

VIDEÓ: Íme, Leclerc első filmszerepe!

A Le Grand Rendez-Vous (A nagy randevú) szimbolikus jelentéssel bír. Azon a hétvégén forgatták Monacóban, amikor eredetileg a hercegség nagydíját kellett volna futnia az F1-es mezőnynek. Ugyan a futam elmaradt, de Charles Leclerc egy Ferrari volánja mögött mégiscsak körözött egyet a legendás utcákon.

A főszereplő Leclerc mellett az általa meghajtott Ferrari SF90 Stradale adja a kisfilm savát-borsát, amelyben Albert, Monaco hercege is feltűnik. Kicsit szürreális érzés belsőkamerás felvételeket nézni egy olyan sportautóból, amely a kihalt, lelátók és a megszokott Forma-1-es körítés nélküli monacói pályán repeszt végig, méghozzá versenytempóban.

A csapatás után végül a „célban” Leclerc átveheti a megérdemelt jutalmát, két nagy virágcsokrot, majd a film végén lekerülnek a résztvevők szájmaszkjai is, mintegy megünnepelendő a járványhelyzet csillapodását, és a szimbolikus újrakezdést. (A forgatás óta Monacóban is enyhítettek a korlátozásokon, és újraindulhatott a megszokott mindennapi élet) Bár remek kis mozit rittyentett Claude Lelouch rendező, mi a magunk részéről sokkal inkább néztük volna a Monacói Nagydíjat. Sebaj, majd jövőre!

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: Ferrari

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük