Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

Daniel Ricciardo BEMUTATJA – FÉK NÉLKÜL!

A pilóta – mókamester újabban felcsapott Youtubernek, ahol betekintést enged az autóversenyzéséhez nem kapcsolódó életébe. Nagyon király a cucc, ne tagadjátok meg magatoktól!

Ez pedig igencsak izgalmas párhuzamot jelent majd a jövőre nézve, hiszen 2021-től annak a Lando Norrisnak lesz a csapattársa, aki – igaz egy másik platformon (Twitch) – maga is rabja az efféle digitális tartalomgyártásnak. A mezőny két legviccesebb figurája ezen a ponton is rivalizálhat majd egymással, ám most Ricciardo valami olyat húzott, amivel a fiatal britnek nagyon nehéz lesz majd tartani a versenyt.

Az ausztrál NO BRAKES (Fék nélkül) néven indított videó sorozatot, melynek harmadik adásában megpróbálkozik a világ egyik legveszélyesebb motorsport szakágával, az FMX-el (Freestyle Motocross). Azt nem tudni, hogy ezeket az epizódokat mikor vették fel, és arról sincs hír, mit szólt hozzájuk Cyrill Abiteboul vagy épp Zak Brown, de a jó öreg Daniel védelmében elmondanánk, hogy gondolt a megelőzésre, mielőtt egy rámpáról motorral ugrott volna fejest az ismeretlenbe…

A videóra kattintva láthatjátok az ominózus ugrást, Daniel Ricciardo Youtube csatornáján pedig az összes eddigi részt megnézhetitek!

Írta: Tóth Krisztián Márk

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük