FansBRANDS VIP Tagság
Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

Daniel Ricciardo szerint a McLaren világbajnoki esélyessé léphet elő

Sokunkban él egy olyan kép az ausztrál pilótáról, mint a mezőny egyik legjobbja, aki abszolút világbajnokaspiráns. A hétszeres futamgyőztes, kétszeres VB-harmadik szeretne már kilépni ebből a skatulyából, és végre eredményekre váltani a tehetségét!

Erre a Red Bull Racing után az idén Mercedes motorra váltó McLarennel lehet a legjobb esélye, sőt, ő maga szerint ez lehet karrierje legjobb sansza, amit nem is szeretné elszalasztani:

“Azt hiszem, most van a legnagyobb esélyem, hogy elérjem azt, amire mindig is vágytam, amiért mindig is dolgoztam. Sosem az volt a célom, hogy töltelék legyek a mezőnyben, mindig is a világbajnoki cím hajtott, most is ezt akarom! A McLaren elmúlt években mutatott fejlődését elnézve úgy érzem, erre itt Wokingban lesz meg életem esélye, a legnagyobb lehetőségem!

Itt legbelül érzem, hogy jó úton járunk, és készen állok arra, hogy hozzátegyem azt a bennem rejlő pluszt, ami szükséges a győzelemhez. Az F1-ben sosem tudhatod, mit hoz a holnap, de ez és a folyamatos fejlődés egy nagy sansz arra, hogy együtt sikeresek legyünk. Érzem a pozitív energiát, a vibrálást, a sikeréhséget, és azt, hogy a mögöttük hagyott nehéz időszak után készek a győztesek útjára lépni. Az első naptól ez lengi körül az istállót… Többet akarnak, mint eddig bármikor, készen is állnak erre, hogy ez megtörténjen. Nagyon izgalmas és megtisztelő, hogy a részese lehetek ennek.” – mondta el a mosolybomba versenyző.

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: McLaren

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük