FansBRANDS VIP Tagság
Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

MERCEDES: Ricciardo lesz az új Hamilton?

Azt már minden valamirevaló F1 fanatikus tudja, hogy Sebastian Vettel visszavonulása mekkora pilótakeringőt, és Fernando Alonso valamint Oscar Piastri részvételével balhét indított el. Ennek egyik szenvedő alanya Daniel Ricciardo, aki paradox módon még nyerhet is azzal, ha most pórul jár…

Az ausztrál jelenlegi csapata már közölte a szándékát, hogy felbontja a Ricciardo szerződését, így a pilótának új csapat után kell néznie. Ha nem is 2023-ban, de reális esélye nyílhat arra, hogy a Mercedes istálló versenyzője legyen. Kevessé köztudott, de attól még tény, hogy Toto Wolff valósággal rajong a mindig mosolygós sportemberért, és egyszer már nagyon közel álltak ahhoz, hogy leigazolják őt.

“Régóta figyelem Danielt, nem titkolom, hogy nagyon kedveljük és nagyra tartjuk őt itt a Mercedes istállónál. Eddig elkerültük egymást a Forma-1-ben, de mindig is figyelemmel követtük a karrierjét. Ő is és mi is jól elvoltunk a kiválasztottainkkal, így végül elmaradt a közös munka. De ez egy olyan világ, ahol nagyon gyorsan változhatnak a dolgok, és mindig is szerettünk volna vele dolgozni.” – nyilatkozott sejtelmesen Wolff.

Daniel Ricciardónak akkor lehet erre jó esélye, ha Lewis Hamilton számításai nem jönnek be, és a hétszeres világbajnok Sebastian Vettel példáját követve visszavonulna. Lássuk be, megvan erre az esély, ahogy az ellenkezőjére is. De pont ezt szeretjük a Formula-1-ben. nem?

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: XPB Images

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.