Alonso: „Az Astonnál végre a HELYEMRE KERÜLTEM!”

Ha visszatekintünk Fernando Alonso eddigi pályafutására, akkor láthatjuk, hogy a rengeteg zseniális pillanat mellett sok ballépést is összehozott a spanyol ikon. Az elmúlt tíz évét rosszabbnál rosszabb igazolások, személyi ellentétek, véres csapaton belüli küzdelmek jellemezték.

Ugyanakkor egy magára kicsit is adó Formula-1 kedvelő nagyon jól tudta, hogy ez az ember egy meg nem értett zseni. És ha valaki egyszer megtanulja őt kezelni, annak a kezében arannyá válik! Pontosan ezeket a pillanatokat éljük most vele kapcsolatban, ugyanakkor fontos megemlékezni arról, hogy nem csak egy CSAPAT állt össze körülötte, de ő maga is hatalmasat fejlődött. Emberi értelemben.

„Hogy érzem magam? Minden a legnagyobb rendben! Ha visszatekintek, sehol nem volt olyan a közeg, mint most. Bízom a fiúkban, az istállóban, az autóban, az egész projektben, és nem utolsósorban bízom magamban is. Az Astonnál végre a helyemre kerültem! Ez egy hosszabb távú projekt, de amíg gyors vagyok és élvezem azt, amit csinálok, addig bizonyosan folytatom. És most pontosan ez történik, de leszünk még ennél előrébb is. A célom, hogy idén nyerjek egy versenyt, és ehhez egyre közelebb vagyunk. Ugyan erőből még nem lenne esélyünk, de ha Max Verstappen és a Red Bull Racing hibát vét, én ott leszek. Kanadában messze voltunk tőle, de az autó szépen alakul, folyamatosan fejlődünk, így biztosan el fog jönni a lehetőség. Hamarosan hibára fogjuk őket kényszeríteni!” – nyilatkozta a kétszeres világbajnok. Ki merne neki ellentmondani?

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: XPB Images

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Alonso: „Én leszek a pilótapiac legfontosabb szereplője!”

A szezon végén rengeteg versenyző szerződése fog lejárni, így komoly pilótakeringő várható. Ennek az eseménysornak [...]

Érdekel
2024: Ebben a versenyben már győzött is Verstappen

Ez pedig nem más, mint a fizetések rangsora. A Red Bull Racing szupersztárja masszívan körözi [...]

Érdekel
A második tesztnapot a Scuderia Ferrari húzta be

Ma délelőtt Bahreinbe beköltözött Las Vegas: Egy csatornafedél okozott kalamajkát, amelynek hatására egy időre fel [...]

Érdekel
Brutális Red Bull fölény az első tesztnap után

A nem Red Bull Racing szurkolókat igencsak hidegzuhanyként érhette az F1-es tesztnapok elős felvonása, hiszen [...]

Érdekel
Alonso: „Soha nem voltam még ilyen jó formában!”

Fernando Alonso egyszerűen nem öregszik! A tesztnapok előtt kijelentette, hogy még soha az életben nem [...]

Érdekel
ITT az új Ferrari: bemutatkozik az SF24

A vörösök visszafogott elvárásokkal, de gyönyörű autóval érkeztek meg igazán 2024-be. Maranellóban az idei célok [...]

Érdekel