FansBRANDS VIP Tagság
Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

Alonso: „Ha a szezonzáró miatt küldték el Masit, az IGAZSÁGTALANSÁG”

Ha valaki, akkor a spanyol világbajnok aztán rendesen szívatta Michael Masi vezette szakmai stábot az elmúlt időkben. Rendre direkt a határokon táncolt, sőt gyakorta túl is lépte azokat, hogy így hívja fel a következetlenségre a figyelmüket.

Ha pedig nem büntették meg ezért, hát mindennek elhordta a sajtóban a Masi vezette brigádot… Fernando Alonso többször is nyíltan kifejezte, hogy jó kapcsolatot ápol az FIA nemrégiben megválasztott új elnökével, ugyanakkor bízik benne, hogy Mohammed ben Sulayem nem a szezonzárón történtek miatt tette lapátra Masit:

„Az elnök biztosra akart menni, és úgy látta jónak, ha tiszta lappal nyitjuk meg az új érát. Én kedvelem őt, azt, ahogyan látja a dolgokat, és remélem, hogy a döntése előrébb viszi majd a sportágunkat. Ha ez mindenki megelégedésére beválik, akkor én fogok örülni a legjobban. Viszont a szezonzárón történtekkel kapcsolatban teljesen mást gondolok, mint ami a központi narratíva: nem hiszem, hogy Michael Masi bármiben is hibázott volna. Nagyon remélem, hogy nem az utolsó verseny utolsó köre miatt küldték el őt, mert az rettentően igazságtalan döntés volna… Az az igazság, hogy nem volt nagy cucc, ami ott történt, csak egyesek fújtak belőle léggömböt.” – nyilatkozta kíméletlen őszinteséggel a kétszeres világbajnok Alpine sztárpilóta.

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: Alpine

One thought on “Alonso: „Ha a szezonzáró miatt küldték el Masit, az IGAZSÁGTALANSÁG”

  1. Dr. Borján says:

    Alonso és a kis fekete gyerek emberi tartása össze sem hasonlítható. Hamika egy elkényeztetett selyempincsi, aki javára tudjuk hányszor döntöttek. Nekem elég csak a kormányhuzogatása, meg a hátsó terelőlemezek”kinyílása”, aminek a megpiszkálásáért még Verstapen kapott büntit. Ha Hamit a silverstoni szemétségéért annak súlyával büntették volna meg, a záróesemény be sem következett volna.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük