Alonso: „NINCS MESE, jövőre már győzelmekért megyünk!”

Szép lassan közeleg a 2023-as szezon vége, és amennyire biztatóan indult az év az Aston Martinnak, mostanság annyira leültek a szenzációsan nyitó zöldek.

Mindez azonban nem mondható el Fernando Alonsóról, a spanyol továbbra is parádésan vezet, mindet kiautózik az AMR-23-ból. De nem rejti véka alá, hogy 2024-től többet vár. Sokkal többet!

„Ha azt mondtuk volna a szezon elején, hogy dobogós helyekért akarunk harcolni, az finoman szólva is optimista kijelentés lett volna tőlünk. Azonban Bahreinben egyből bebizonyosodott, hogy versenyképesek vagyunk, és kellemes meglepetésként ért bennünket, hogy a dobogó abszolút reális elvárássá vált. Ezek után természetes, ha úgy érzi az ember, hogy ezt akarja, és még ennél is többet akar! Igen, meg kell tennünk a következő lépést, újabb szintre kell emelkednünk, jövőre futamgyőzelmekért kell harcolnunk. A Red Bull Racing idén mindenkit ledominált, de én őszintén hiszek abban, hogy képesek leszünk elérni a céljainkat. Nincs mese, ezért dolgozunk nap mint nap, ezért vagyok itt. Versenyző vagyok, természetesen csakis a győzelem motivál igazán!” – nyilatkozta a veterán szupersztár, akin aztán tényleg semmi, de semmi nem múlik.

Mit gondoltok, 2024-ben sikerül újabb előrelépést tennie az Astonnak, és végre futamgyőzelemre is esélyes autót adni Fernando Alonso alá?

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: XPB Images

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Alonso: „Én leszek a pilótapiac legfontosabb szereplője!”

A szezon végén rengeteg versenyző szerződése fog lejárni, így komoly pilótakeringő várható. Ennek az eseménysornak [...]

Érdekel
2024: Ebben a versenyben már győzött is Verstappen

Ez pedig nem más, mint a fizetések rangsora. A Red Bull Racing szupersztárja masszívan körözi [...]

Érdekel
A második tesztnapot a Scuderia Ferrari húzta be

Ma délelőtt Bahreinbe beköltözött Las Vegas: Egy csatornafedél okozott kalamajkát, amelynek hatására egy időre fel [...]

Érdekel
Brutális Red Bull fölény az első tesztnap után

A nem Red Bull Racing szurkolókat igencsak hidegzuhanyként érhette az F1-es tesztnapok elős felvonása, hiszen [...]

Érdekel
Alonso: „Soha nem voltam még ilyen jó formában!”

Fernando Alonso egyszerűen nem öregszik! A tesztnapok előtt kijelentette, hogy még soha az életben nem [...]

Érdekel
ITT az új Ferrari: bemutatkozik az SF24

A vörösök visszafogott elvárásokkal, de gyönyörű autóval érkeztek meg igazán 2024-be. Maranellóban az idei célok [...]

Érdekel