FansBRANDS VIP Tagság
Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

Alpine: „Fernando Alonso olyan kemény, mint a titán az állkapcsában!”

A teszten mutatott formája alapján nem túlzás kijelenteni, mintha meg sem történt volna az a bizonyos kerékpáros baleset Alonsóval. Sem fájdalmat, sem visszatérők által elkövetett szokásos hibákat nem lehetett látni a spanyol világbajnok esetében, akitől a szezonban is erős formát remél a csapata.

Ezt az új versenyigazgató, Davide Brivio is kiemelte, szerinte Alonso jelenléte nagyon komoly motiváló erőként hat a francia istállóra:

„A pályám során korábban sok fiatal versenyzővel volt dolgom, ők tanulni és tapasztalni vágytak. Fernando ennek éppen az ellenkezője: hihetetlenül kemény egyéniség, ő motivál és tanít meg bennünket bizonyos dolgokra. Rettentően elszánt, és minden nehézség ellenére a maximumot nyújtja. Biztos vagyok benne, hogy kiemelkedően fog szerepelni az Alpine színeiben, nagyon sokat remél magától, és a csapatunktól is. Ilyen felfogású és munkamorálú versenyzőre van szükség akkor, ha előre akarsz lépni. Innentől már a mi felelősségünk, hogy kellően versenyképes technikát biztosítsunk neki.

Izgalmas, hogy egy harcedzett és egy fiatal pilótánk is van. Esteban Ocon nagyon sokat tanulhat Fernando Alonso munkamódszereiből, biztos vagyok benne, hogy ez segíteni fogja őt abban, hogy még versenyképesebbé váljon. Fernandótól erős eredményeket várunk, és biztosra veszem, hogy vele együtt Esteban is sikeres lesz!” – mondta bizakodva az Alpin szakembere.

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: XPB Images

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük