Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

Briatore Alonsóról: „Ha nem vesz vissza, el fogom zárni őt!”

Barátság, régi munkakapcsolat, közös múlt, na meg sikerek és balhék: legrövidebben így lehet körül írni Flavio Briatore és Fernando Alonso kapcsolatát. Az olasz azon rántotta fel magát, hogy Alonsót még a balesete sem tudja eltántorítani az edzéstől…

Alonso egyetlen napig nem tudott beszélni, de egy nagyon rövid pauza után nekiugrott az edzésnek, (kerékpárral is…) és az állkapocstörés semmiben nem gátolja őt. Annyira nem, hogy emberünk rendesen túl is pörgött:

„Sajnos, ami történt, megtörtént, de tegnap óta már ismét remek formának örvend. Minden rendben lesz vele, tökéletesen felkészült az első tesztre. Sokan mondták, hogy gondjai vannak a beszéddel, ez egy fals infó, teljesen normálisan tud kommunikálni. A gondot a két törött metszőfoga okozta, mindig is mondtam neki, hogy rettentő veszélyes az országúti kerékpározás.

Ezek a kerékpárok egyébként is nagyon veszélyesek, ő nagyon szerencsés volt, hogy ennyivel megúszta. Nemrég ment neki egy autó, de ő teljesen felépült, mert a jóisten vigyázott rá, vagy a sors keze óvta meg. Bizonyosan ott lesz a szezon előtti teszten! Többször is figyelmeztettem már őt, hogy hagyjon fel a forgalmas utakon történő edzéssel, ha mindenáron kerékpár nyergében akar maradni, akkor menjen fel a hegyekbe egy mountain bike-al. Nem akar hallgatni rám, most sem akar visszavenni, egyszer még bezárom a garázsba, az biztos…” – mondta félig viccesen a szakember, aki neheztel védencére azért, mert nem mérlegeli a veszélyt, és továbbra is biciklizik.

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: Getty Images

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük