FansBRANDS VIP Tagság
Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

Fernando Alonso: „Meg fogtok lepődni az erőviszonyokon!”

A spanyol elégedetten és felkészülten várja a hétvégi szezonrajtot, sőt mi több, arra figyelmeztet, hogy komoly meglepetéseket láthatunk majd.

Hogy Alonso a saját teljesítményére, az Alpine istállóra, vagy esetleg valaki másra gondolt, az nem derül ki pontosan, de szerinte hibát követett el az, aki elhitte a teszteken látottakat.

„Sok kört teljesítettünk Bahreinben, és ez jó, mert így kaptunk egy képet arról, hogy a továbbiakban mire építkezhetünk. A rövid idő ellenére a teljes eltervezett programot teljesítettük, így elégedettek lehetünk, de semmiképp nem dőlhetünk hátra. Az erősorrendről még korai lenne bármit is mondani, ahogy azt sem tudnám megjósolni, hogy mi hol állunk benne. Erre egészen a szombati időmérőig várni kell, ahol már senki nem fogja rejtegetni a valós erejét. Mindenesetre annyit elárulhatok, hogy én meglepetést érzek a levegőben…

Amióta itt vagyok az Alpine-nál, rengeteget dolgoztam azon, hogy minden téren megfelelő állapotban érkezzek meg az első versenyre. Úgy érzem, hogy fizikailag, szellemileg, de még technikailag is most állok a legmagasabb szinten, nagyon sokat tanultam az elmúlt esztendőkben. Új stílusokat ismertem meg, amelyeket jól tudok majd hasznosítani az F1-ben is. Hétvégén visszatérek, nagyon motivált vagyok, és bízom benne, hogy remek évet fogunk teljesíteni. Nagyon jó érzés volt a teszteken autóba ülni, de már minden vágyam, hogy vasárnap kialudjanak a lámpák, és végre elkezdődjön 2021!” – mesélte az érzéseit felfokozottan a kétszeres vb-győztes ikon.

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: Getty Images

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük