Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

Fernando néven ötrészes doku-sorozat érkezik Alonsóról – ITT A VIDEÓELŐZETES!

Lemaradt a Drive To Survive-ról, ezért egy saját dokumentumfilm sorozatot kap a spanyol világbajnok. Röviden így is lehetne értelmezni a sztorit, ami azért természetesen jóval összetettebb ennél.

Az Amazon meglátta a piaci rést, és Alonsóval összedolgozva megalkották a saját kisfilmjüket, amely a pilóta Formula-1-től távoltöltött idejének krónikáját dolgozza majd fel. A sorozat az Amazon Prime-on lesz látható, és biztosak vagyunk benne, hogy sikerül maradandót alkotni vele:

„A Fernando egy újabb olyan kihívás a karrieremben, amellyel korábban még nem volt dolgom. Célom, hogy bemutassam a nézőközönségnek, mekkora kihívással és áldozattal jár az, ha a világ élvonalában versenyzel.” – mondta a Renault 2021-től visszatérő pilótája. Magánélet, Le Mans és Dakar, Indy 500 – dráma és öröm, győzelem és kín – szeptember 25-től mindből kaphatunk ízelítőt!

A Prime spanyol főnöke szerint Fernando Alonso egy kivételes versenyző és kivételes ember, aki minden pillanatban azon dolgozik, hogy magasabb szintet képviseljen a választott szakmájában. A csatornánál mindenképpen be akarták mutatni ezt a fajta elszántságot, hogy példaképet állítsanak és betekintést adjanak a szurkolóknak és a jövő tehetségei számára is. Egyébként Alonso még duplázta is a tétet, hiszen ha már film, akkor legyen könyv is – novemberben megjelenik a versenyző életrajzát feldolgozó mű:

A Racer névet kapó kötet egy fiatal ambiciózus srácról szól, akit megfertőzött a gokartozás szenvedélye, és kemény munkával mára kiérdemelte, hogy egy olyan különleges bajnokként kezelje őt a világ, akárcsak Michael Schumachert és Lewis Hamiltont – akikkel sokat küzdött a pályája során. A Racer egy valódi Forma-1-es sztori egy valódi Forma-1-es bajnoktól. Kíváncsian várjuk mindkettőt!

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: Getty Images

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Alonso: „NINCS MESE, jövőre már győzelmekért megyünk!”

Szép lassan közeleg a 2023-as szezon vége, és amennyire biztatóan indult az év az Aston [...]

Érdekel
Perez: „A kettős mérce áldozata vagyok!”

Az idei évben feltűnően gyengén teljesít Sergio Perez, aki már nagyon korán elvesztette azt a [...]

Érdekel
ELFOGADTÁK ANDRETTIÉK nevezését, gyakorlatilag itt a 11. csapat!

Az Andretti a Caddileckel karöltve 2026-ban tervezi, hogy csatlakozik a Formula-1-es világbajnoksághoz, az FIA részéről [...]

Érdekel
Norris: „A Red Bull NEM Verstappenre építi az autóját”

Lando Norris határozottan megcáfolta a szurkolók kedvenc összeesküvés elméletét, miszerint azért lenne domináns ez vagy [...]

Érdekel
Jordan: „Gyerünk már, ÜLTESSÉK BE Lawsont Perez HELYÉRE!”

Bár elviekben Sergio Perezt 2024-ben még szerződés köti a Red Bull Racinghez, gyakorlatilag a Red [...]

Érdekel
F1 szakértő: MÉLTATLAN, ami Norris körül történik…

A Sky Sports F1-es műsorvezető Craig Slater szerint Lando Norris hiába az egyik legnagyobb tehetsége [...]

Érdekel