Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

Szaksajtó: „Bahreinben ALONSO harcban lehet a győzelemért”

A nemzetközi szaksajtó egybecsengő híradásai és véleménye alapján az Aston Martin már Bahreinbe is hoz fejlesztéseket, és akár a futamgyőzelemre is esélyesek lehetnek.

Nem csak az újságírók, maga a szakma is úgy látja, hogy óriási előrelépést hajtott végre az Aston, amivel ők lehetnek az év meglepetéscsapata. Több volt F1-es versenyző is az erősorrendben harmadiknak prognosztizálja a brit istállót, a Mercedes elé helyezik őket. Nincs ezzel másképpen Matthew Thompson sem, aki osztja a szakértők véleményét:

„Az Aston Martin remekül szerepelt a teszteken, de nem dőltek hátra, ezzel egyidőben már az autó fejlesztésén dolgoznak. Ez az update már a nyitófordulóra, Bahreinre megérkezik, és arra is megvan az esély, hogy ezekkel az új alkatrészekkel felzárkózhatnak a Red Bull Racingre. Előfordulhat, hogy az Aston Martin még annál is jobban működik, mint amit a tesztnapokon láthattunk, így még az sem elképzelhetetlen, hogy Fernando Alonso harcban lesz Max Verstapennel a futamgyőzelmért.” – vélekedett az újságíró.

Bárcsak a próféta beszélne belőle, és egy hihetetlenül izgalmas első verseny kerekedne a Bahreini Nagydíjból!

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: Aston Martin

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük