FansBRANDS VIP Tagság
Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

SZOMORÚ HÍR: Elgázolták Fernando Alonsót

A spanyol világbajnok a svájci Lugano közelében edzés gyanánt kerékpározott, amikor elütötte egy autó. Sérüléseiről megosztó dolgok láttak napvilágot, a hivatalos kommüniké pozitív hangnemű, míg mások állkapocscsont törésről beszélnek…

Hogy mi az igazság, arról valószínűleg ma reggel szolgálnak bővebb információkkal, addig be kell érnünk azzal, amit az olasz sajtó elsőként közölt le. A La Gazetta dello Sport a gyorsan kórházba kerülő Alonsón elvégzett röntgenvizsgálat után feltételes állapotban beszél törésekről. Alpine csapat bejelentésében viszont semmi ilyen nincs:

„Az Alpine F1 Team megerősíti, hogy Fernando Alonso közúti balesetet szenvedett svájcban, kerékpározás közben. Fernando jól van, magánál van, a részletes orvosi kivizsgálás eredményét pedig péntek reggel kapja készhez. További kommentárt nem fűznénk a történethez, friss információkkal ugyancsak pénteken szolgálhatunk.” – írják.

Nagy kérdés, hogy Alonso tudja-e majd vállalni az egy hónap múlva kezdődő tesztidőszakot, valamint a március végi bajnoki nyitányt – vagy ha nem, akkor ki ugorhat be a helyére.

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: Getty Images

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.