FansBRANDS VIP Tagság
Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

A Red Bullnál SOKAT VÁRNAK George Russelltől

A bikás istállónál őszintén remélik, hogy az ifjú brit 2022-ben komoly kihívás elé állítja majd hétszeres vb-győztes csapattársát. Ez nagy segítség lenne számukra a címvédésben…

Russellt nézve a csiszolatlan gyémánt szó ugrik be a legtöbb szurkolónak, és a szakmában is pontosan ez a helyzet. A Mercedes új versenyzője hosszú évek óta kiegyensúlyozottan és eredményesen teljesített az igencsak gyengécske Williams volánja mögött, a csapattársait pedig rendre csúnyán elverte. Helmut Markóék arra számítanak, hogy a riválisnál sem lesz ez másképp, és Lewis Hamiltont is nehéz feladat elé állítja:

„Most majd kiderül, hogy George Russell milyen tempóra is képes valójában. Azt már láthattuk, hogy a Mercedeses beugrásakor és általában a kvalifikációkon nagyon erősen teljesített, de a versenyeken nem sokkal volt előrébb Nicolas Latifinél. Kíváncsian várjuk, mire megy majd Lewis Hamilton ellen, és ha képes lesz vele harcolni, az nekünk egy komoly segítség lehet. A mezőny egyik leglassabb autójával is eredményes volt, elég csak az extrémen alakult Belga Nagydíjra gondolni, így bízunk benne, hogy egy versenyképes technikával alaposan megizzasztja majd Lewist” – nyilatkozott a maga szokásos stílusában Herr Marko.

Ti mit gondoltok, valóban megoldhatatlan feladat elé állítja majd Lewis Hamiltont George Russell?

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: Getty Images

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.