FansBRANDS VIP Tagság
Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

George Russell: „Egyenlő bánásmódot ígért nekem a Mercedes!”

Russel magabiztos, és felkészült a kihívásra. Nem akar Nico Rosberg helyébe lépni, és ellenszegülni a csapatnak, de egyenlő bánásmódot szeretne a Mercedesnél. A németek ezt meg is ígérték neki…

Kérdés, hogy ha eljutunk 2022-ig, mi fog majd megvalósulni a szép szavakból. A fiatal brit bizakodó, és csapatmunkában dolgozna a csillagos márkával:

„A tapasztalataim alapján a Mercedes istállónál mindig megadják a tiszteletet, ami a versenyzők esetében az azonos bánásmódot jelenti. Biztos vagyok benne, hogy ez velem kapcsolatban is így lesz, azonos helyzetből fogunk indulni, aztán majd az idő eldönti, hogy merre tovább. Hiszek a tehetségemben, és komoly elvárásaim vannak magammal szemben, de közben tisztában vagyok azzal, hogy pokolian nehéz dolgom lesz. Lewis Hamilton nem véletlenül hétszeres Formula-1 világbajnok, de megnyugtat a tény, hogy közvetlenül tőle tanulhatok majd.

Hosszú távra tervezek a Mercedesnél, így a következő esztendőben egyértelműen a fejlődés, és a tapasztalatszerzés lesz a célom. Futamról futamra javulni akarok, kíváncsian várom, hogyan alakul majd ez. A rivalizálás nálam sosem fordult át ellenségeskedésbe, az alacsonyabb szériákban számos komoly csatát vívtam meg házon belül, mégsem lett parázs a hangulat. Úgy gondolom, hogy kőkeményen, de tisztelettel fogunk versenyezni egymással! A héten írt nekem Lewis, gratulált, és már nagyon várja, hogy együtt dolgozhassunk, rajtam semmi nem fog múlni. Szerintem jól kijövünk majd egymással, és nem félek attól, hogy a csapat másodhegedűsként tekint rám. A lehetőséget megkaptam, a többi csakis rajtam múlik!” – mondta el a szimpatikus fiatal.

Szerintetek is korrektül kezeli majd a pilótáit a Mercedes istálló?

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: XPB Images

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.