Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

Russell: „KÉSZEN ÁLLOK a Verstappen elleni VB-csatára!”

2022-ben jó pár alkalommal (sőt, már előtte is) bizonyította George Russell, hogy megvan benne a potenciál, és az a bizonyos „plusz”, ami az igazi nagy sikerekhez kell.

Első Mercedesnél töltött évében például csapaton belül rögtön magabiztosan legyőzte a hétszeres világbajnok Lewis Hamiltont, és 2023-ban már nem érné be csupán ennyinél…

„A összes versenyemen úgy ülök be az autóba, hogy a tőlem telhető maximumot akarom nyújtani. Így volt ez Williamsnél töltött időkben, amikor egy pont megszerzése nagyon sok munkába került, és ugyanezzel a szemlélettel versenyzek a Mercedesnél is, ahol futamgyőzelmet értem el. Ha minden jól alakul, és 2023-ban győzelmi esélyeink lesznek, akkor is ugyanez fog hajtani. Mindent megteszek azért, hogy minél jobban teljesítsek, plusz már megvan a kellő tapasztalatom ahhoz, hogy a világbajnoki címért szálljak harcba. Úgy gondolom, képes vagyok kezelni a nyomást, a kihívást, a küzdelmet! Természetesen Lewisnak, vagy Max Verstappennek jóval több tapasztalata van nálam, de én nem erre koncentrálok. Tenni akarom a dolgom, pole pozíciókat szerezni, futamokat nyerni, ezt minél többször, és ha sikerül, akkor világbajnok lehetek!” – írta le saját helyzetét a trónkövetelő.

Mit gondoltok, valóban ő lehet jövőre Max Verstappen legnagyobb kihívója?

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: XPB images

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük