FansBRANDS VIP Tagság
Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

Schumacher: „Russell sokkal jobb, mint Bottas!”

Ralf Schumacher nem hiszi, hogy Valtteri Bottast idő előtt elzavarná a Mercedes, de azt maga sem tagadja, hogy a finn nagyon keveset tesz le az asztalra. És abban is biztos, hogy George Russell jóval többet tud nála!

Schumacher nem ad sokat a pletykákra, amelyek szerinte alaptalanok, véleménye szerint ugyan nem mutat sokat, de ez még nem elég ok a szezon közbeni menesztéséhez:

„Daniel Ricciardo és Sergio Perez példája is remekül bizonyítja, milyen nehéz feladat egy megszokottaktól eltérő autóban helytállni. És most gondoljunk vissza arra, mit művelt George Russell a Mercedesben… Én biztos őt ültetném be az istálló egyik autójába! És nem csupán azért, mert George akkor jól teljesített, hanem sokkal inkább Bottas hanyatlásának okán. Valtterit már annyi kudarc érte a Mercedesnél, ami elpusztítja őt, és ez idővel csak egyre kényelmetlenebb lesz mindenkinek. George motivált, friss, fiatal, és nem mellékesen sokkal jobb munkát végez, mint Valtteri Bottas…” – mondta el Schumacher.

Bár a Bottas lefokozásáról szóló hírek időközben valóban borulni látszanak, nagy kérdés, hogy a Mercedes meddig lesz képes tétlenül nézni a finn vergődését. Bottas minden szezon előtt világbajnoki címről és Lewis Hamilton legyőzéséről beszél, majd évről évre messzebb kerül még ennek az esélyétől is. Vajon George Russell esetében is így működne ez?

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: XPB Images

One thought on “Schumacher: „Russell sokkal jobb, mint Bottas!”

  1. Névtelen says:

    Valószínűleg ugyan úgy Hamilton szárnysegédje lenne, mint eddig Bottas. Hamiltont kéne elküldeni vagy Toto-nál elérni azt, hogy ne legyen kiskedvence, mert undorító az amit csinál….

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.