Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

Schumacher: „Russell sokkal jobb, mint Bottas!”

Ralf Schumacher nem hiszi, hogy Valtteri Bottast idő előtt elzavarná a Mercedes, de azt maga sem tagadja, hogy a finn nagyon keveset tesz le az asztalra. És abban is biztos, hogy George Russell jóval többet tud nála!

Schumacher nem ad sokat a pletykákra, amelyek szerinte alaptalanok, véleménye szerint ugyan nem mutat sokat, de ez még nem elég ok a szezon közbeni menesztéséhez:

„Daniel Ricciardo és Sergio Perez példája is remekül bizonyítja, milyen nehéz feladat egy megszokottaktól eltérő autóban helytállni. És most gondoljunk vissza arra, mit művelt George Russell a Mercedesben… Én biztos őt ültetném be az istálló egyik autójába! És nem csupán azért, mert George akkor jól teljesített, hanem sokkal inkább Bottas hanyatlásának okán. Valtterit már annyi kudarc érte a Mercedesnél, ami elpusztítja őt, és ez idővel csak egyre kényelmetlenebb lesz mindenkinek. George motivált, friss, fiatal, és nem mellékesen sokkal jobb munkát végez, mint Valtteri Bottas…” – mondta el Schumacher.

Bár a Bottas lefokozásáról szóló hírek időközben valóban borulni látszanak, nagy kérdés, hogy a Mercedes meddig lesz képes tétlenül nézni a finn vergődését. Bottas minden szezon előtt világbajnoki címről és Lewis Hamilton legyőzéséről beszél, majd évről évre messzebb kerül még ennek az esélyétől is. Vajon George Russell esetében is így működne ez?

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: XPB Images

One thought on “Schumacher: „Russell sokkal jobb, mint Bottas!”

  1. Névtelen says:

    Valószínűleg ugyan úgy Hamilton szárnysegédje lenne, mint eddig Bottas. Hamiltont kéne elküldeni vagy Toto-nál elérni azt, hogy ne legyen kiskedvence, mert undorító az amit csinál….

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Will Power: „Sajnálom a pilótákat, a Forma-1 egy vicc!”

Az IndyCar sztárja keményen beleszállt a Formula-1-es világbajnokságba. Szerinte hiába a rengeteg jó képességű versenyző, [...]

Érdekel
Verstappen Alonsóról: „Van valami, amiben Fernando MINDANNYIUNKNÁL JOBB!”

Azt talán még a legelveteműltebb drukkerek is elismerik, hogy a Formula-1 nívós mezőnyén belül a [...]

Érdekel
Az F1 szakértő Hamilton szerint komplexebb versenyző, mint Russell

Peter Windsor F1-es szakíró úgy gondolja, George Russell és Lewis Hamilton között az a nagy [...]

Érdekel
Mercedes: PÁLYÁN Mick Schumacher!

A hétvége végeztével nem mindenki vette még Kanada felé az irányt, hiszen a Scuderia Ferrari [...]

Érdekel
Új program a Magyar Nagydíjon!

„High Speed test” néven sokaknak lehetőségük nyílik majd az orvosi és biztonsági autó gyakorlásait személyesen [...]

Érdekel
Hamilton ÜZENT Verstapennek: „Az a célom, hogy letaszítsalak!”

Lewis Hamiltont olyannyira feltüzelte a hétvégén látott versenyképesség és a Mercedes Spanyol Nagydíjra hozott fejlesztései, [...]

Érdekel