FansBRANDS VIP Tagság
Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

BRÉKING: Visszatér Kevin Magnussen

A vártnál előbb, de még éppen időben érkezett meg a Haas F1 Team bejelentése a méltatlanul eltávolított Nikita Mazepin helyére. Ismerős és szimpatikus arc kap második esélyt!

A botrányhős régi-új dán Haas pilóta már holnaptól volán mögé ül, de a Pietro Fittipaldi beígért tesztje sem marad el. A sebtében tető alá hozott szerződés állítólag több évre szól, így Magnussen valóban újjáéledhet, és feltámaszthatja a veszett fejsze nyelének tűnt Formula-1-es karrierjét:

„Talán mondanom sem kell, nagyon-nagyon meglepődtem, hogy a Haas engem szemelt ki Nikita Mazepin pótlására. Hatalmas köszönet illeti a csapatom, a Peugeot, akikkel már élő szerződésem volt, de elengedtek, mert tudják, hogy a Forma-1 számomra a még nem beteljesült álom… Az, hogy a Haas volánja mögött térhetek vissza, nagyon sokat jelent nekem. Jól ismerem a csapatot, és nagyon szeretem azt a közeget, ami az istállónál van. Nagyon izgatott vagyok a folytatást illetőleg, és nagyon köszönöm Günther Steinernek, hogy ad nekem egy második esélyt. Rettentően várom, hogy elkezdjük a közös munkát, és hogy elinduljon a 2022-es versenyszezon.” – nyilatkozta boldogan KMag.

Ti örültök Magnussen visszatérésének?

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: XPB Images

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.