FansBRANDS VIP Tagság
Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

Magnussen: „Idén dobogóra állunk!”

Fantasztikus visszatérést produkált a dán pilóta, aki az eddigi teljesítményével abszolút túlszárnyalta a várakozásokat. A Haas F1 Team régi-új fenegyereke azonban nem elégszik meg ennyivel…

Szokták mondani, evés közben jön meg az étvágy, ez Magnussennél is abszolút megállja a helyét. Mindenki Kevinje ugyanis elárulta, ő mostantól már a dobogóért hajt:

„Noha álomszerű arra gondolni, hogy dobogóra esélyessé léptünk előre, nagyon is reális elvárás ez. Rengeteget jár a fejemben, hogy mikor érhetünk oda.  Azt gondolom, hogy a Ferrari, Red Bull, Mercedes tengely mögött lehet sanszunk a negyedik helyre, ezt az eddigi eredményeink is jól mutatják. És bizony az is benne van a pakliban, hogy ha ebből a hármasból valakiknek műszaki problémája akad, akkor mi dobogós helyen találjuk magunkat.

A Mercedes a neve ellenére egyáltalán nem sokkal van előttünk, őket még szerencse nélkül is befoghatjuk. Az elmúlt időket megnézve, gyakorta kerültek olyan versenyzők a pódiumra, akikre előzetesen nem sokan fogadtak volna. Ez lehet a mi sikerünk ösztönző ereje is, erről álmodozunk, és én pénzt is mernék tenni arra, hogy ez valamikor a szezon során összejön. Egy biztos, rajtam nem fog múlni, semmi. Nem érzek terhet, csak élvezem a versenyzés minden percét, és örülök annak, hogy a tulajdonképpen már eltemetett pályafutásom új erőre kapott!” – mondta motiváltan Kevin Magnussen.

Szerintetek összejöhet a Haas – Kmag dobogó?

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: Getty Images

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.